2777
2789
عنوان

شوهر

130 بازدید | 9 پست

من 32 سالمه تازه دوماهه عقد کردم راضیم خداروشکر خاستگارهم داشتم ولی دنبال چیز خوب بودم و قسمت شد همون چیزی که می خواستم خدا سرراهم قرارداد

از مجردیم استفاده کردم درس خوندم و شاغل شدم 

خواهرانه به همه دخترا پیشنهاد می کنم وقتی دید آمادگی ازدواج دارید در هر سنی اگر خواستگار خوب دارید ازدواج کنید .کسی که بخاد پیشرفت کنه درکنار شوهرش هم میتونه . هم میتونه درس بخونه هم شاغل شه و به هدفاش برسه کسی هم که تنبل باشه نه از مجردی استفاده می کنه نه متاهلیش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی از دیر ازدواج کردنت راضی نیستی؟

الان از ازدواجم راضیم ولی همیشه دلم می خواست ازدواج کنم ولی کسی که به نتیجه برسیم پیدا نشد منظور حرفم با کسانی هست که موقعیت خوب برای ازدواج دارن ولی به دلیل اینکه میخوان ادامه تحصیل بدن یا دلایل دیگه ازدواج نمیکنن

من ۱۹ سالمه و مرداد میشم ۲۰

ولی خیلییییی میترسم از ازدواج🤦‍♀️ نمیدونم چرا

ولی حس میکنم یه مسئولیته خیلییی بزرگه

از یه طرفم استرس دارم سنم بره و بالا و بعدا نشه

اصن یه وضعی دارم🤦‍♀️🤦‍♀️

من ۱۹ سالمه و مرداد میشم ۲۰ ولی خیلییییی میترسم از ازدواج🤦‍♀️ نمیدونم چرا ولی حس میکنم یه مسئولیت ...

واسه ازدواج وقت زیاده من ۲۰ سالگی ازدواج کردم الان ۲۳ سالمه میخوام جداشم. اینم داستان زندگیمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/6252472/لطفا-آقایون-سایت-بیان-کمک