2777
2789

من خانوادگی بودم یه سال با خاله هام خوب بود 

فقط اینکه احساس کردم به هرکی چیزی میگی بهش برمیخوره یکمم احترام ها کم شده بود لف دادم 

ولی دوستانه هام و دانشگاهی هام هست هنوز

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جو حاکم چیست؟

گمان میکنید منشا این جو غیر دوستانه از کدام جاست؟

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
جو حاکم چیست؟ گمان میکنید منشا این جو غیر دوستانه از کدام جاست؟

دوستان و همکلاسی ها هستند ولی انگار چشم و هم چشمی دارند حرفت رو بد برداشت میکنند با اینکه کامل و درست نخواندن و سریع واکنش تند نشون میدهند 

از وقتي اين گروها اومد گند خورد تو روابط هممون  همش سوتفاهم وجوگيري ادما جلو يكي ديگه خيلي وق ...

حتی گروه دوستانه هم عضو نیستی ؟میدونی وقتی تنها با دوستم چت میکنم خوبه ولی وقتی توی گروه با همون دوستم حرف میزنم رنگ عوض میکنه و یه جور بد باهام حرف میزنه چرا توی چت شهر خوبی توی گروه انگار طلبکاری ؟

حتی گروه دوستانه هم عضو نیستی ؟میدونی وقتی تنها با دوستم چت میکنم خوبه ولی وقتی توی گروه با همون دوس ...

واي دقيقا 

همينطوره 

جلو ديگران جو گير ميشن

مه اصلا خيلي ازين گروها ضربه خوردم از سال٩٣ كه شبكه هاي اجتماعي اومد گروه بازيا رو شروع كردن وايبر بود نميدونم  اينا بود

كلا تو هيچ گروهي نيستم راحتم 

جالبه وقتي ام از گروه ميايي بيرون كسي سراغ نميگيره وهمه تنبليشون ميشه تكي پيام بدن

منم خيلي ادما رو شناختم و كنار گذاشتم كلا 

چه خانوادگي چه دوستانه 

نه هيچ جا نيستم ديگه 

👻
چت شخصی منظورم هست 

گاهي شايد

جالبه هزار مدل دوست واشنا داشتم 

اما همشون تو اينستاگرام بودن 

و جدا ازونجا زورشون ميومد يه خبري بگيراينستامم ازونا خالي كردم همه رو پاك كردم ببينم كي شخصي ياد ادم ميكنه 

هنر ميكنن همش تو فضاي مجازي ان

👻
واي دقيقا  همينطوره  جلو ديگران جو گير ميشن مه اصلا خيلي ازين گروها ضربه خوردم از سال٩٣ ...

خوش به حالت به خدا راحتی .حالا اگه شد بعدا دوباره میام برات میگم چی شده توی گروهمان و نظر تو میپرسم اگه وقت داشتی بخون جوابمو بده باید برم بیرون ولی بعدا میگم واقعا نیاز به همفکری دارم .

خوش به حالت به خدا راحتی .حالا اگه شد بعدا دوباره میام برات میگم چی شده توی گروهمان و نظر تو میپرسم ...

باشه حتما👍🏻

فكرخودتو مشغول نكن ارزش نداره اصلا

واقعا راحت شدم 🌺👍🏻

برو فعلاا 

👻
باشه حتما👍🏻 فكرخودتو مشغول نكن ارزش نداره اصلا واقعا راحت شدم 🌺👍🏻 برو فعلاا 

سلام دوباره دوست گلم ‌من یک گروه  دوستانه عضو هستم بعد درباره یه مسئله ایی یه چیزی نوشتم بعد یکی از دوستام با یه لحنی که انگار الان همه مشکلات کشور تقصیر منه که اینو گفتم و با یه ژست از بالا و همه چیز دانا با یه لحن تند و البته چندش آور گفت دیگه این حرفو نزن و...بعدم تا حالا چند بار تو حرفا ش البته در قالب شوخی بهم گفته پ د ر س و خ ت ه .به نظرت من چی کار کنم اعصابم خرده 

سلام دوباره دوست گلم ‌من یک گروه  دوستانه عضو هستم بعد درباره یه مسئله ایی یه چیزی نوشتم بعد یک ...

سلام عزيزم خوبي

دوستت خيلي جوگيره 

يه مدتي كلا سكوت كن تو گروه و چيزي ام گفت بي جواب بذارش جلوي همه ضايع شه 

اصلا ريپلايش نكن مثلا

كلا ناديده بگيرش ببين چي ميشه

👻