2777
2789
عنوان

ینی هیشکی نبود شیمی یازدهم بلد باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 28 پست
فیزیکمم‌ خیلی خوب بود اگه شیمی ۱۹ میشدم فیزیکم‌ ۲۰ بود ریاضی ۱۸ زیست و زمین پایین پایین

عزیزم فصل گرما یادتونه ؟ انبساط و دماسنج و اینا..

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
فدای شما😊💙

بخون که کنکور هیچی نیستا اسمش بزرگه من سالی که رفتم دانشگاه انقدری با دوستام میرفتم بیرون درس نمیخوندم تهشم شد اونی که میخواستم بخونه که بعدش راحت واسه خودت استراحت کنی استرس بلای جونه استرس چه تو درس چه زندگی و هرچی که بگی بده

ز هشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخون که کنکور هیچی نیستا اسمش بزرگه من سالی که رفتم دانشگاه انقدری با دوستام میرفتم بیرون درس نمیخون ...

آره میخونم تو سایتم‌کم میام 😣 امروز روز استراحتمه💜

آرمیشونم😎💜(شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…....)
نه انسانی

قبول دارم رشته سختیه من خودم ریاضی خوندم اما حقیقتاً هرجا نشستم گفتم انسانی از بین همه رشته ها سخت تره چون صرفاً با حفظ کردن چیزی درست نمیشه دروسش مفهومیه  توکل بخدا کن ان شاءالله رشته خوب تو دانشگاه خوب میاری ولی یادت باشه استرس بی استرس حرف مردمم بنداز دور

قبول دارم رشته سختیه من خودم ریاضی خوندم اما حقیقتاً هرجا نشستم گفتم انسانی از بین همه رشته ها سخت ت ...

دقیقااا👌🏻😣

چشم حتما مرسی ازتون😍😍😍😍😍😍💜💜💜💜💜

آرمیشونم😎💜(شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…....)
دقیقااا👌🏻😣 چشم حتما مرسی ازتون😍😍😍😍😍😍💜💜💜💜💜

خواهش میکنم ولی خدایی فقط یه هدف بزار واسه خودت به اون فکر کن یهو یکی یه چیزی گفت الکی نری توفکر نگران بشیا من خودم این دوران رو داشتم خیلی ها حتی منو رو در رو مسخره  کردن و... تهش این شد خودشون سر از دانشگاه سما و آزاد و... درآوردن من واسه خودم الان تهران دارم درس میخونم اونام فهمیدن دیگه وقتی منو میبینن جلوم حتی اسم درسم نمیارن ولی قبلا چون درسشون قوی بود هی به رخ میکشیدن ببخشید زیاد حرف زدم من خودم اذیت شدم تا بهش رسیدم دوست دارم به بقیه بچه کنکوریام یه انگیزه کوچولو بدم 🌷

خواهش میکنم ولی خدایی فقط یه هدف بزار واسه خودت به اون فکر کن یهو یکی یه چیزی گفت الکی نری توفکر نگر ...

چقدر با انگیزع بودید😍

ا مرسی واقعا😍♥️♥️♥️♥️

یازدهم و دوازدهم بچه اس؟

نه من بچم که ازدواج کردم و بچه دارم 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
عزیزم خیلی ها با سن بالای ۱۸ تو سایت حضور دارن اونی ک سن واقعیشو نمیگه اشتباه اومده 

منظور من اینکه شما که بچه مدرسه ای هستی تو سایت بارداری و زایمان چیکار میکنی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
منظور من اینکه شما که بچه مدرسه ای هستی تو سایت بارداری و زایمان چیکار میکنی

عزیزم مگه تو سایت فقط از بارداری و زایمان حرف میزنن

خودتون ک میبینید تایپک های متفرقه تعدادش از بارداری و اینا بیشتره درضمن بنده میدونم جایی ک بدردم نمیخوره نرم واقن چنین تایپکی بدردم نمیخوره اگ جیزای دیکه ی سایت نبود منم نمیومدم و اینکه اینجا آقایون هم حضور دارن دقیقا به همین دلیلی ک من گفتم 

ضمنا بچع مدرسه ای به دبستانی میگن خانومی نه دبیرستانی و کنکوری😑

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..