من و داداشم تو یه روز به دنیا اومدیم با اختلاف سه سال😂😐دقیقا یه روزم نه داداشم دو دیه من یک دی ولی مامانم وقتی میره بیمارستان میخواسته که فردا زایمان کنه اما دکتره میگه که نه فردا من نیستم انگار جز اون دکتر دیگه ای نیست😐اینطور میشه که همون ۱ دی مامانم زایمان میکنه ولی در اصل اگه اونطوری نمیشد تو یه روز میفتادیم.ولی مامانم میگه که اصلا تنظیم نکرده که تو یه روز باشیم
من گفتم حالا اقدام کنیم تا بشه شهریور بدنیا بیاد با خودمون شهریوری بشه
زرتی گرفت باردار شدم
حالا مرداد بدنیا میاد 🤣🤣🤣🤣🤣
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
سلام عزیزم کاملا حق باشماست اما راه مقابله باهاشو بلد نیستم هی خودمو سرزنش میکنم ک بین انتخاب خوب و ...
خب اخه بعضی چیزا خیلی پیش پا افتادن،مثلا من الان ماه چهارم اقدامم وخبری نیس یکم دیگه بگذره بچه سال۱۴۰۰ هم دنیا نمیاد،دیگه ماه دقییق تولد چیزی نیس که توقع داشته باشی،مردم ۴ سال اقدام میکنن هیچی به هیچی،روخودت کارکن منم اوایل خیلی حرصی بودم الان بهترم
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خب اخه بعضی چیزا خیلی پیش پا افتادن،مثلا من الان ماه چهارم اقدامم وخبری نیس یکم دیگه بگذره بچه سال۱۴ ...
یکی از دوستام همیشه حرص اینو میخور ک چرا مامان بابام منو تو سال جدید ب دنیا نیوردن یکسال بزرگتر شدم از طرفی زمانی توی این فکر افتادم ک هرکی منو دید بعد زایمان گفت اخی واسه چند روز ب ۴۰۰نرسید
یکی از دوستام همیشه حرص اینو میخور ک چرا مامان بابام منو تو سال جدید ب دنیا نیوردن یکسال بزرگتر شدم ...
مردم چرت وپرت زیاد میگن من خودم ۱۰ اسفند۶۹ دنیا اومدم اصلاهم دوست نداشتم ۷۰ ای باشم،اخه چه اهمیتی داره این چیزا واقعا!هرکی هرچی میگه که نباید حرص بخوری براش
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹