من از دیشب تصمیم گرفتم چله ی نماز شب بخونم،اسماتونو بگید براتون دعا می کنم،ممنون میشم شما هم من و عزیزانم رو دعا کنید و برای شادی روح پدر و مادرم فاتحه و صلوات بفرستید،عاقبتتون بخیر باشه🌹🌹🌹🌹
من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم
حدیث هستم التماس دعا توروخدا دعا کن کنکور رشته ای ک میخوام بیارم ....براشون صلوات فرستادم
حدیث جان،ان شاء الله به حاجت قلبیت برسی،دعات می کنم این چهل شب
ستاره بچم سالم صالح به دنیا بیا د دوست دارم پسر باشه ولی هری خدا داذ منم راضی م
ستاره جان،ان شاء الله بچت صحیح و سالم و اگر صلاحته پسر باشه و