2777
2789
عنوان

لطفا تشریف بیارید

163 بازدید | 40 پست

من از دیشب تصمیم گرفتم چله ی نماز شب بخونم،اسماتونو بگید براتون دعا می کنم،ممنون میشم شما هم من و عزیزانم رو دعا کنید و برای شادی روح پدر و مادرم فاتحه و صلوات بفرستید،عاقبتتون بخیر باشه🌹🌹🌹🌹

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه من لطفا 

دعا کن نی نی صحیح و سلامت باشه و به موقع دنیا بیاد

امروز تکوناش کم شده بود کلی استرس کشیدم‌🥺

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
واقعاااا منو دعا کن زهرا

چشم،حاجت روا شی

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 
حدیث هستم التماس دعا توروخدا دعا کن کنکور رشته ای ک میخوام بیارم ....براشون صلوات فرستادم

حدیث جان،ان شاء الله به حاجت قلبیت برسی،دعات می کنم این چهل شب 

ستاره بچم سالم صالح به دنیا بیا د دوست دارم پسر باشه ولی هری خدا داذ منم راضی م 

ستاره جان،ان شاء الله بچت صحیح و سالم و اگر صلاحته پسر باشه و