2777
2789
عنوان

کرونا و روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن 09640 با توجه ب موجع تقلیدت جواب میدن

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

عزیزم باید یکروز رو برای امتحان بگیری یعنی ببینی حالت بد میشه یا نه اگه نتونستی و احساس کردی برای سلامتی ت ضرر داره میتونی نگیری ولی اگه نه مثل همیشه بودی باید روزه ها تو بگیری..التماس دعا گلی🌷🌷

من ک میگیرم

این سیستم ایمنی اینا همش بهونس

وگرنه پاتو بکن سمت کولر 

بگیر بخواب تا افطار

حالام ک کروناست همه جا تعطیل

سحرم ی چیزی میخوریم و میخوابیم

خدایی اسونه ها

قدیم بود چیکار میکردین

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
خداروشکر کرونا اومد که ما بهانه ای داشته باشیم براب روزه نگرفتن 😂😂

درسته زیاد پیگیر نیستم حتی مرجعم ندارم ولی خب روزه رو انصافا دوست دارم سر همینم موندم..

درسته زیاد پیگیر نیستم حتی مرجعم ندارم ولی خب روزه رو انصافا دوست دارم سر همینم مون ...

من میگیرم

اما همس بستگی ب خودت داره اگ میتونی بگیر 

اگ واقعا نمیتونی نگیر بعدا قضاشو بگیر 

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
چند درصد کرونا داشتی؟ ی روز بگیر تونستی ادامه ش بده، نتونستی هم، بیخیال، بزار هر وقت تونستی بگیر

من ریم کا بیست درصد در گیر شد و خب گوارشی بود و تازه دوروزه تونستم غذا بخورم...