همه تو کلاس فلسفه میگن بهم گرگیاس😂😂😂😂 معلممون میگ بری وکالت نونت تو کرس😂😂😂😂
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یبار یکی از دوستام که ازدواج کرده بود اومد خونمون شروع به صحبت کرد میگفت که آره من با همسرم هیچ وقت دعوا نمیکنم تو این چند سال زندگی یکبار هم بی احترامی نکردیم و خلاصه میگفت خیلی عاشق همیم
چندروز بعد پیامی که میخواست به همسرش بفرسته به اشتباه برای من فرستاد! تو پیام گفته بود یا زودتر از خراب شده ی مامانت اینا میای یا خونه رو رووو سرت خراب میکنم + فحش !!🥴
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
من و خواهرم دوقلوییم بعد خواهرم مریض بود بخاطر اینکه نیفته امتحانشو من رفتمامتحان دادم بعد نگو من اشتباهی به جای اینکه اسم خواهرم بنویسم اسم خودم رو نوشته بودم بعد استادم فهمیده بود روز بعدش جلوی همه آمد بهم گفت تو به جای خواهرت امتحان دادی گفتم نه و خواهرم تایید کرد بعد برگه نشون داد
موسیقی به جهان ... روح به ذهن ... بال به تخیل ... پرواز و به هر چیزی ... زندگی میبخشد
گرگیاس کلمه نیست ی سوفیست بوده ک همه جملات غلط رو صحیح جلوع میدادع😂😂😂😂😂😂
اگ گرفتی بگو تا ی استدلالش رو هم واست بگم 😂😂😂😂