من هر چند شب یکبار مخصوصا اوایل بهار نصفه های شب از خواب بیدار میشم (مخصوصا ساعت 4 5 صبح) و تا چند دقیقه بدنم بشدت میلرزه (انگار زلزله اومده) واسه همین هر شب تلویزیون رو روشن میزارم (مثل چراغ خواب از نورش استفاده میکنم)
گاهی وقتا طبیعیه یعنی شما بدنت خواب کافی رو داره که نصفه شب میپری یا اگر هم خوابت کمه بازم یعنی بدنت هنوز خسته نیست که راحت بخوابی یا فکرت مشغوله و یا از دست کسی عصبانی هستی و یا روزت خوب پیش نرفته البته اینم بگم که گاهی حکمت خداست ، شاید از خواب میپری که یه وقت تو خواب برات اتفاقی نیوفته ، و گاهی هم خدا میخواد که نصفه شب بیدار شی که ازش چیزی بخوای و آمرزش بخوای
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم وقتی خوابم خواب میبینم که دارم از ی ساختمون پرت میشم پایین و برا ی لحظه انگار واقعا ا ...
نه نه دلیلش اینه شما از خستگی زیاد از نظر فیزیکی خواب تون برده ولی مغز تون فعال هستش برای همین مغز احساس میکنه شما در حال مرگ هستین واسه همین به بدن شوک وارد میکنه (این رو سایت ویکی پدیا گفته بود)