2777
2789
عنوان

چرا نصفه شب از خواب می‌پریم 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 29 پست

گاهی وقتا طبیعیه یعنی شما بدنت خواب کافی رو داره که نصفه شب می‌پری یا اگر هم خوابت کمه بازم یعنی بدنت هنوز خسته نیست که راحت بخوابی یا فکرت مشغوله و یا از دست کسی عصبانی هستی و یا روزت خوب پیش نرفته البته اینم بگم که گاهی حکمت خداست ، شاید از خواب میپری که یه وقت تو خواب برات اتفاقی نیوفته ، و گاهی هم خدا میخواد که نصفه شب بیدار شی که ازش چیزی بخوای و آمرزش بخوای

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برووو پس منو هرشب میخوان ببرن😅 خب نامردا ببریدم دیگه☹

گفتم که تو ی کتاب خوندم 

عادتی ب لایک کردن ندارم اگه دیدی لایکت کردم بدون از بیوت خوشم اومده و حرف دلم بوده                                     آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند🙂
این مورد افتادن از ارتفاع به علت افتاد ناگهانی فشاره 

حالا واقعیت داره یا نه نمیدونم

عادتی ب لایک کردن ندارم اگه دیدی لایکت کردم بدون از بیوت خوشم اومده و حرف دلم بوده                                     آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند🙂
شوخی کردم گلم واقعا نمیدونم🤔 میخوای توی گوگل برات سرچ کنم برای عذر خواهی؟

😝😜

نه ممنون لطف کردین 🌹میخواستم بدونم اگر کسی توی نی نی سایت روانشناسی خونده بتونه دلیلش رو بهم بگه 

ولی جدی خنده ام گرفت بابت کامنت اولی تون 😂

چجوری میتونم کنترلش کنم؟ خواب ندارم بخدا....... هر شب تا صبح باید بیدار بمونم تا آخرش هم از فط خستگ ...

به نظرم با یه روانشناس صحبت کن.. 

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
من خودم وقتی خوابم  خواب میبینم که دارم از ی ساختمون پرت میشم پایین و برا ی لحظه انگار واقعا ا ...

نه نه دلیلش اینه شما از خستگی زیاد از نظر فیزیکی خواب تون برده ولی مغز تون فعال هستش برای همین مغز احساس میکنه شما در حال مرگ هستین واسه همین به بدن شوک وارد میکنه (این رو سایت ویکی پدیا گفته بود) 

😝😜 نه ممنون لطف کردین 🌹میخواستم بدونم اگر کسی توی نی نی سایت روانشناسی خونده بتونه دلیلش رو بهم ...

حس کردم از اون شرایط بیای بیرون خوبه

خواستم بگم فرشته ها گفتم نه بزار ترسناکش کنم یکم😅

مرسی که ناراحت نشدی🥰🙏🏻

نه نه دلیلش اینه شما از خستگی زیاد از نظر فیزیکی خواب تون برده ولی مغز تون فعال هستش برای همین مغز ا ...

اهااا اوکی ممنون 

گاهی وقتا طبیعیه یعنی شما بدنت خواب کافی رو داره که نصفه شب می‌پری یا اگر هم خوابت کمه بازم یعنی بدن ...

دقیقا درست میگین حالا که فکر میکنم دقیقا حق با شماست چون فقط کافیه در طول روز عصبی بشم یا دچار حمله عصبی بشم شبش تا دیر وقت خوابم نمیبره 

حس کردم از اون شرایط بیای بیرون خوبه خواستم بگم فرشته ها گفتم نه بزار ترسناکش کنم یکم😅 مرسی که نا ...

نه ناراحت نشدم فقط یاد آخر کلیپ های اینستا افتادم که میگن (حاجی پشمام😂)