2777
2789
عنوان

بیحالی وکسالت

72 بازدید | 3 پست

سلام دوستان توروخدابدادم برسیدمن ازمایش دادم هیج نوکم خونی تیروئدقندهیجی ندارم سالمم فقط بهم یه قرص نشاط اوریایه ویتامین ک مصرف کردیدواقعان عالی بوده برای سرحال شدن  وبیحالی کسالت خوبه بهم بگیدزینک وویتامین دهم خوردم خارجیش دیگ بریدم ازخودم متنفرم انقدبیحال خسته هی دوستدارم درازبکشم نمتونم کارای خونموانجام بدم لطفان کمکم کنیدبگیدجی بخورم که سرحال بشم همیشه بگم بخندم من هیجاروندارم برم تنهام توخونه من لاشگاهم نمیشه رفت بخاطراین کرناپس فقط بهم بگیدداروجی بخورم ک سرحال بشم اگ مصرف کردیوخودتون نتیجه گرفتیدبگیدلطفان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم ی کاری برای انجام داشته باشم ۶ صبح بیدارم بدون هیچ خستگی در طول روز وای به حال روزی که ماری نداشته باشم جایی نخوام برم کسل تا ظهر خواب متاسفانه زندگیم برنامه ریزی و هدفی نداره 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞