2777
2789
ازین شعرها ب بچه هاتون یاد میدین؟ دیگه چه شعر هایی تو مایه بلدین؟ کلا چ شعری یاد دادین...... تیتر وار بگین یا اگه کوتاهه بنویسید مر30

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سلام خاله طوفانه علیک سلام خاله طوفانه بچه داری خاله طوفانه نه ندارم خاله طوفانه پس این چیه پس اون چیه یکیش کره یکیش کوره کوره رو بده نه نه نه نه کره رو بده نه نه نه نه یکیشو بده بفرماااااااااااااااا
آبتین همه امید من به زندگی ، قوی باش پسرم مثل کوه
جوجه جوجه طلایی جوجه جوجه طلائی نوکت سرخ و حنائی تخم خود را شکستی چگونه بیرون جستی گفتا جایم تنگ بود دیوارش از سنگ بود نه پنجره نه در داشت نه کس ز من خبر داشت دادم به خود یک تکان مثل رستم قهرمان تخم خودرا شکستم اینجوری بیرون جستم
پدربزرگ و مادر بزرگ پدر بزرگ خوبم همیشه مهربونه وقتی که پیشم باشه برام کتاب می خونه مادر بزرگ نازم خیلی برام عزیزه هرچی غذا می پزه خوشمزه و لذیذه وقتی با اونها باشم غصه و غم ندارم دنیا برام قشنگه هیچ چیزی کم ندارم