2777
2789

نه هر روز..ولی برای قوی تر شدن بدن در برابر بیماری

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان

سندروس

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروگوربین عالیه ینی از داروخونه هم سوال کنی بهت میگن 

ممنون.بد طعم نیست؟

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان

من شنیدم این مکملای ویتامینی و مولتی ویتامین و فلان باعث بلوغ زودرس میشن 

دیگه نمیدونم حقیقت داره یا نه ولی به خواهر زاده هام دیگه نمیدیم 

آب میوه طبیعی مرتب برای بچه خیلی خوبه 

تخم بلدرچین اهن داره از هایپرا بخر صبحانه بده بخوره 

خشکبار ، بادوم ، پسته ، بادوم خیییلی خوبه قبل از هر وعده غذایی ۳.۴ تا بده بخوره برای مغز و اعصاب خیلی خوب و تقویت کنندست ، گردو همیشه داشته باش ، روغنش سرشار از خواصه ، کشک سفت  بخر براش بزار توی آب بخیسه نرم  و قابل جویدن که شد بده بخوره کلسیم داره 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

من شنیدم این مکملای ویتامینی و مولتی ویتامین و فلان باعث بلوغ زودرس میشن  دیگه نمیدونم حقیقت د ...

صد در صد موافقم که طبیعی بهتره.ولی وقتی نمیخوره چیکار میتونم بکنم.شاید باور نکنی ولی گاهی خیلی غذا دادن بهش سخت میشه

صد در صد موافقم که طبیعی بهتره.ولی وقتی نمیخوره چیکار میتونم بکنم.شاید باور نکنی ولی گاهی خیلی غذا د ...

درک میکنم ، خواهر زاده هام چنان فیلمی بازی میکنن موقع غذا خوردن!  ، ولی از این چیزا که گفتم بچه ها  بیشتر خوششون میاد

بچت یعنی آبمیوه هم که میدی دستش نمیخوره؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی