2821
2789
عنوان

بچه ها بیایید بازی👋👋🤪🤪😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 256 پست

شوهرتو تگ نکردی؟؟؟؟😒فردا میگی پول نفرستم واس مامانم هاا چرا نفرستم 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرتو تگ نکردی؟؟؟؟😒فردا میگی پول نفرستم واس مامانم هاا چرا نفرستم 

گفتم شاید خواب باشی نخواستم مزاحمت بشم خو🙊😕

تو دنبال بهونه ای😭

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نگو تروخدا🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ عمرا همچین اتفاقی نمیفته😂🔪🔪🔪

من که از خدامه نیفته چون دیگ برامنم وقت نداری😂

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    
استعدادت تو چیه؟ از منم بپرسید

من تو یادگیری استعداد خوبی دارم.

۷ تاحالا عاشق شدی؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

گفتم شاید خواب باشی نخواستم مزاحمت بشم خو🙊😕 تو دنبال بهونه ای😭

یعنی تو نمیدونی شوهرت کی میخوابه؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
سلام عزیزم  مامانم رو بستری کردن 😔😔

ای وای 😔😔

حتما براشون حمد میخونم‌

شما هم به نیت شفاشون ۷۰حمد بخون

یعنی تو نمیدونی شوهرت کی میخوابه؟

الان چون قهرم باهات بخاطر پولا😒نمیدونستم دیگه

من که از خدامه نیفته چون دیگ برامنم وقت نداری😂

نه خاطر جمع همچین چیزی اتفاق نمیفته😎🤘🏻

بیخ ریش خودتم

اگ بعضیا هوس نکنن برن دنبال عشق و عاشقی والا😂🙌🏻

تو میگی بذا منم بگم🚬😁

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
الان چون قهرم باهات بخاطر پولا😒نمیدونستم دیگه

مگه دیروز ۴ میلیون نزدم به حسااابت؟؟؟؟؟؟؟

مگه دیروز ۴ میلیون نزدم به حسااابت؟؟؟؟؟؟؟

اره خو ولی بهت گفته بودم به حساب مامانت پول نزن گوش نمیدی😒👊