2777
2789
عنوان

کارت اعتباری سهام عدالت

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا پول خودمونو دارن به ما بصورت وام میدن هنر که نکردن

والا کاش اینو هم بدن و بگن دقیقا چه مراحلی باید طی کنیم نه اینکه اینهمه ابهام باشه که اصلا نمیدونیم باید چکارکنیم من خیلی لازمش دارم 

عزیزم وام نیست کارت اعتباری یعنی میری خرید میکنی این کارت اعتبار شماست مثل کارت فرهنگیان فقط اعتبار ...

بلاخره هر چی یا وام میگیری یا کارت اعتباری ولی خب برگردوندنش چطوریه؟ جریان سود ۱۸ درصد چیه؟

مادر یه نی نی 👶
همونه که میگن قراره سهام مون پشتوانه باشه که بتونیم 7 تا 14 میلیون خرید باهاش انجام بدیم( سهام 500 ت ...

آها مثلا چی میشه باهاش بخریم فقط مواد غذایی؟؟

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪
بلاخره هر چی یا وام میگیری یا کارت اعتباری ولی خب برگردوندنش چطوریه؟ جریان سود ۱۸ درصد چیه؟

آره دقیقا سوال منم هست کاش هرکدوم از دوستان اطلاعی دارن بیان به ماهم بگن

آها مثلا چی میشه باهاش بخریم فقط مواد غذایی؟؟

نمیدونم هرکی یک چیزی میگه شوهر من گفت از چند نفر تو فروشگاه شنیده که گفتن این کارت اعتباری که قراره بدن خیلی ارزش داره متاسفانه من اصلا نمیدونم باید از کجا برای گرفتن کارت اعتباری اقدام کنیم

اصلا اگر هم قرار باشه بصورت وام بدن  بالاخره که همه شاید نخوان وام بگیرن و قسطهاشو پرداخت کنند من نمیدونم باید از کجا و از چه طریقی اعلام کنیم که ما میخواهیم؟

نمیدونم هرکی یک چیزی میگه شوهر من گفت از چند نفر تو فروشگاه شنیده که گفتن این کارت اعتباری که قراره ...

آها ممنون از راهنماییت

هرشب ۲۰.۳۰رو نگا کن اگه خبری بشه اونا میگن

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪