2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو روحت اسی😂😂😂 به فکر منه بدبخت هم باش😂😂😂

😁😁😁😁کجایی یه کاسه بفرستم برات

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖
😁😁😁😁کجایی یه کاسه بفرستم برات

نوموخام ویارم پرید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه میخوای بدونی کی تو رو واقـــــــــعا دوست داره....        به خدا فکر کن......♡♡♡
جنجالی گذاشتم لایک بخوره .  نمی دونم برا کجاس

😂😂😂آهان داشتم شاخ درمیاوردم غذای سنتی اردبیل هستش ولی مدل درست کردن این آش فرق داره با مال اردبیل

نوموخام ویارم پرید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من به جای تو دو کاسه میخورم😁

من به جای تو دو کاسه میخورم😁

منم به جای تو ده تا تیکه پیتزا میخورم😂😂😂😂😂

شوخی کردم بابا یکیش رو هم به زور میخورم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه میخوای بدونی کی تو رو واقـــــــــعا دوست داره....        به خدا فکر کن......♡♡♡

نخود رو از شب قبل خیش میکنیم.

فرداش موقع پختن ، میذاریم نخودا بپزن،

سبزی آش دوغ رو هم که خریدیم ، پاک کردیم ، ریز خرد کردیم و آمادست ،

وقتی نخودا رو گذاشتیم بپزن برنج رو هم میذاریم خیس بشه تا نرم بشن یکم ،

وقتی نخود پخت، از آب خارج میکنیم و میریزیمشون تو قابلمه ای که قراره توش آش بپزیم.

برنج رو هم مثل نخود آبکش میکنیم و میریزیم تو همون قابلمه ، 

یدونه تخم مرغ رو خیلی کم هم میزنیم و به برنج و نخود اضافه میکنیم. تخم مرغ نمیذاره آش دوغ بِبُره.

تو یه پیاله یک قاشق آرد میریزیم و روش خیلی کوچولو آب سرد میریزیم آب باید سرد باشه تا آرد گلوله نشه ، آب نه خیلی کم باشه که آردمون خمیر شه نه زیاد باشه اندازه بعد هم میزنیم و میریزیم رو مواد.

حالا نوبته دوغه من از دوغای شهری میخرم که ترش نیستن اینطوری خوشمزه تر هم میشه، دوغ رو میریزیم تو قابلممون و میذارم رو گاز شعله هم تقریبا زیاد.

حالا وقت هم زدنه. آش دوغ رو باید تا وقتی میجوشه هم بزنیم وگرنه میبره ، مبادا ولش کنین به امون خدا (یک لحظه غفلت، یک عمر پشیمانی🤣) دائم هم بزنین تا وقتی جوشید

بعد از این که دو ، سه قل زد و جوشید نمک رو اضافه کنین ،

بعد از نمک نوبت سبزیمونه که بریزیم تو آش.

همیشه یادتون باشه وقتی آش دوغ جوشید اول نمک و بعد از نمک سبزی چون نمک نمیذاره سبزی آش رو سبز بکنه.

میتونین بسته به ذایقتون از سیر هم اضافه کنین.

اگه از دوغ ترش استفاده میکنین ، تو سبزی هاتون از سیر(از اون ساقه هاش)😁 بریزین تا شیرین بشه

بعد از جوشیدن آش شعلشو کم کنین تا سر ریز نشه 

دیگه بعد از جوش لازم نیست دائم هم زد میتونین استراحت کنین و هر یکی دو دقیقه یه بار همش بزنین

چند دقیقه بجوشه تا موادش خوب بپزن آماده ی خوردنه😋

هیچ وقت رو آش دوغ در نذارین منظورم وقتیه که آش گرمه چون آش میبره و زحمتتون به باد میره😅

بعد از اینکه کامل کامل سرد شد میتونین روش در بذارین

غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند                      سن هر کس را غمش اندازه گیری میکند