2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو روحت اسی😂😂😂 به فکر منه بدبخت هم باش😂😂😂

😁😁😁😁کجایی یه کاسه بفرستم برات

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖
😁😁😁😁کجایی یه کاسه بفرستم برات

نوموخام ویارم پرید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه میخوای بدونی کی تو رو واقـــــــــعا دوست داره....        به خدا فکر کن......♡♡♡
جنجالی گذاشتم لایک بخوره .  نمی دونم برا کجاس

😂😂😂آهان داشتم شاخ درمیاوردم غذای سنتی اردبیل هستش ولی مدل درست کردن این آش فرق داره با مال اردبیل

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖
نوموخام ویارم پرید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من به جای تو دو کاسه میخورم😁

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖
من به جای تو دو کاسه میخورم😁

منم به جای تو ده تا تیکه پیتزا میخورم😂😂😂😂😂


شوخی کردم بابا یکیش رو هم به زور میخورم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه میخوای بدونی کی تو رو واقـــــــــعا دوست داره....        به خدا فکر کن......♡♡♡

نخود رو از شب قبل خیش میکنیم.

فرداش موقع پختن ، میذاریم نخودا بپزن،

 سبزی آش دوغ رو هم که خریدیم ، پاک کردیم ، ریز خرد کردیم و آمادست ،

 وقتی نخودا رو گذاشتیم بپزن برنج رو هم میذاریم خیس بشه تا نرم بشن یکم ،

 وقتی نخود پخت، از آب خارج میکنیم و میریزیمشون تو قابلمه ای که قراره توش آش بپزیم.

برنج رو هم مثل نخود آبکش میکنیم و میریزیم تو همون قابلمه ، 

یدونه تخم مرغ رو خیلی کم هم میزنیم و به برنج و نخود اضافه میکنیم. تخم مرغ نمیذاره آش دوغ بِبُره.

تو یه پیاله یک قاشق آرد میریزیم و روش خیلی کوچولو آب سرد میریزیم آب باید سرد باشه تا آرد گلوله نشه ، آب نه خیلی کم باشه که آردمون خمیر شه نه زیاد باشه اندازه بعد هم میزنیم و میریزیم رو مواد.

حالا نوبته دوغه من از دوغای شهری میخرم که ترش نیستن اینطوری خوشمزه تر هم میشه، دوغ رو میریزیم تو قابلممون و میذارم رو گاز شعله هم تقریبا زیاد.

حالا وقت هم زدنه. آش دوغ رو باید تا وقتی میجوشه هم بزنیم وگرنه میبره ، مبادا ولش کنین به امون خدا (یک لحظه غفلت، یک عمر پشیمانی🤣) دائم هم بزنین تا وقتی جوشید

بعد از این که دو ، سه قل زد و جوشید نمک رو اضافه کنین ،

بعد از نمک نوبت سبزیمونه که بریزیم تو آش.

همیشه یادتون باشه وقتی آش دوغ جوشید اول نمک و بعد از نمک سبزی چون نمک نمیذاره سبزی آش رو سبز بکنه.

میتونین بسته به ذایقتون از سیر هم اضافه کنین.

اگه از دوغ ترش استفاده میکنین ، تو سبزی هاتون از سیر(از اون ساقه هاش)😁 بریزین تا شیرین بشه

بعد از جوشیدن آش شعلشو کم کنین تا سر ریز نشه 

دیگه بعد از جوش لازم نیست دائم هم زد میتونین استراحت کنین و هر یکی دو دقیقه یه بار همش بزنین

چند دقیقه بجوشه تا موادش خوب بپزن آماده ی خوردنه😋

هیچ وقت رو آش دوغ در نذارین منظورم وقتیه که آش گرمه چون آش میبره و زحمتتون به باد میره😅

بعد از اینکه کامل کامل سرد شد میتونین روش در بذارین

غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند                      سن هر کس را غمش اندازه گیری میکند
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792