2777
2789
عنوان

خانما چندروز بعد از موعد بی بی چکتون مثبت شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 167 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ مگه نشون میده؟ 

اوهوم ١ هفته قبلش بي بي چكم مثبت شد صبحشم ازمايش دادم مثبت بود

من مشكل تخمدانم داشتم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من دوروزقبل موعدمثبت وپررنگ شد...شمافردابزن ایشالا لقاحت دیربوده تا یکهفته دیگم نشدی برو دکترپروزسترون بزنه پری میاد

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
جدی؟ نشون داد😲

اره عزيزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من روز موعد مثبت شد ولی شما ممکنه لقاح دیرتر تشکیل شده باشه و امکان بارداری زیاده

نمیدونم امیدوارم😢

علایم زیاد داشتم ولی هیچوقت علایم رو جدی نمیگیرم چون حس میکنم بسکه بهش فکر میکنم توهم میزنم😐

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
اره عزيزم

چه جالب تاریخ تیکرمون دوروز فرق داره...تاریخ زایمانتو کی زده سونوگل

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
بزن شایدلقاحت دیربوده 

فردا بزنم😢؟

۶روز میشه

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
چه جالب تاریخ تیکرمون دوروز فرق داره...تاریخ زایمانتو کی زده سونوگل

براي من زده اول مرداد عزيزم❤️

یک روز بعد از موعود رفتم آزمایش 

منم گفتم اگه فردا مثبت شد که خداروشکر اگه نشد میرم آزمایش که حداقل بدونم تکلیفم چیه....باید چیکار کنم

نمیدونم امیدوارم😢 علایم زیاد داشتم ولی هیچوقت علایم رو جدی نمیگیرم چون حس میکنم بسکه بهش فکر میکنم ...

آره علایم زیاد مهم نیست

ولی پری عقب افتاده خیلی مهمه

ان‌شاءالله که بی‌بی‌چک بعدی مثبت باشه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

پنج روز قبل موعدم

جدی؟چه خوب😍