2777
2789

سلام دوستان کسی هست تجربه ی رفلاکس پنهان تو نوزادش داشته باشه ؟ چی کارا کردید و چه دارویی هایی دادید ؟ گیاهی اینا چیزی میشه داد به نوزاد ؟ پسر من حتی گاهی چند ثانیه نفسشو نگه میداره بعد دوباره نفس می کشه خیلی عذاب میکشه دکترش امپرازول داده ولی تاثیری نداشته 

عزیزم من پسرخودم رفلاکس نداشت ولی پسردوسم داشت حتما باید آروغ بگیری بعدشیردهی حتما

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
عزیزم من پسرخودم رفلاکس نداشت ولی پسردوسم داشت حتما باید آروغ بگیری بعدشیردهی حتما

من آروغشو می گیرم بازم اذیته تازه تو بیداری هم شیر نمی خوره کلافه م کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آروغشو می گیرم بازم اذیته تازه تو بیداری هم شیر نمی خوره کلافه م کرده 

عزیزم خیلی سخته خداکمکت باشه مادربودن درکنار لذتش سختی هاشم داره واقعا من الان پسرم مرحله دندون دراوردنشه بچم داره اب میشه

ببرش ی فوق تخصص پسرتو بگردم براش الهی

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
عزیزم خیلی سخته خداکمکت باشه مادربودن درکنار لذتش سختی هاشم داره واقعا من الان پسرم مرحله دندون دراو ...

آره واقعا مادربودن خیلی سخته . هفته ی پیش بردم که امپرازول داد ولی اثری نداشت . دوباره باید ببرم . مرسی از لطفت