2777
2789
عنوان

لطفا پسرا جواب بدن یا اونایی ک پسری با این طرز فکر میشناسن

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 144 پست
پرستاری که ناف منو بریده داغون بوده  منم داغون چشم به جهان گشودم😂🤘🏻 خداروشکر بهتری چش قشنگ ...

چرت نگو نباید داغون باشی😂

گند زدیم تو تاپیک ملت داریم چت میکنیم 😂

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مجبور کرد آخرش قر بدم آخرش😂🕺🏻

شت😂

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    
چرت نگو نباید داغون باشی😂  گند زدیم تو تاپیک ملت داریم چت میکنیم 😂

خیلیم دلش بخاد 

تاپیکش میره تو پربازدید ها😂🤘🏻

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
خیلیم دلش بخاد  تاپیکش میره تو پربازدید ها😂🤘🏻

راس میگی ولی الان بیاد بخونه میگه گمشید برین جای دیگه چت کنید😂

یعنی چی دقیقا😐✨

حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!!  باتو نیستم بابا:)  باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه  بابا د لامصب وا بدههـه                        چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/                                  برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم    
راس میگی ولی الان بیاد بخونه میگه گمشید برین جای دیگه چت کنید😂

جرر ولش هنو که نیومده😂

اومد الفرار🤘🏻😎

اصن موضوع چی بود 

وسط قر این یادم رفت🤦🏻‍♂️😂

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست