2777
2789
عنوان

شوهرم میگه طلا برات بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهر ما که فرقی بین خصوصی و دولتی نیست

جفت شو رفتم

تازه هرکی خصوصی زایمان میکنه بچه ش به دستگاهی چیزی احتیاج پیدا میکنه فورا از خصوصی میفرستنش دولتی

اما اگر سز باید بشی و دکترت خوب و باتجربه ست و فقطم خصوصی میاد برو خصوصی

اگر طبیعی هستی که امکانات دولتیام معمولا خوبه

🐄🐄با علف خوردن گاوها در مزرعه هیچ مشکلی  ندارم!اما به گاوهایی که در بین ما می گردند و عمر ما را میخورند معترضم.....!هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
اخه شرایطش رو نداره جفتشو بخره گوسفندم میخواد بکشه 

بیخیال طلا بعدا اومد دستش برات میخره،،،فعلا برو خصوصی و تو شرایط خوب زایمان کن الان که دولتیا پرن از کرونایی

فرشته ی تاریکی  
من طلا رم میخرم خصوصی سزارینم میرم اگه خدا بخواد خدایی اگه به انتخابه برو خصوصی دولتی پدر آدم و در ...

بچه ای اولم هم دولتی بود طبیعی. 

نمیدونم واقعا موندم

بچه ای اولم هم دولتی بود طبیعی.  نمیدونم واقعا موندم

برو دولتی پس عزیزم

پولتو بیخود دور نریز

بعدا پشیمون میشی

🐄🐄با علف خوردن گاوها در مزرعه هیچ مشکلی  ندارم!اما به گاوهایی که در بین ما می گردند و عمر ما را میخورند معترضم.....!هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
مگه هرکی میره خصوصی پولشو دور میریزه؟ ای چ حرفیه😐

زایمان اولم خصوصی زایمان کردم کلی پول دادم توی دولتی هم همونجوری بودفقط یه کم تخت واتاق بی کلاس بودکه واسه یه شب ازنظرمن پول دورریختن بود

شهر ما که فرقی بین خصوصی و دولتی نیست جفت شو رفتم تازه هرکی خصوصی زایمان میکنه بچه ش به دستگاهی چی ...

نه طبیعی هستم و دکتری تو خصوصی ندارم یعنی باید برم دنبال دکتر هم بگردم تو خصوصی که میخوام حالا اگه قبول کنه دکتره