2777
2789

سلام

بخوام جراحي پروتز سينه و بيني انجام بدم

اول كدومش انجام بشه بهتره؟؟

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨

بینی

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

استارتر پروتز سینه رو  چقدر میخوای انجام بدی هزینه اش چقده خیلی دوست دارم 😑😑😑

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر پروتز سینه رو  چقدر میخوای انجام بدی هزینه اش چقده خیلی دوست دارم 😑😑😑

والا يه پزشك سي در نظر گرفت و يكي تهرانه پنجاه

خدا بخواد بهار سال اينده انجام ميدم

تصميم قطعي بگير انجام بده 

منم دو دل بودم از طرفي پولم كم بود كار كردم جمع كردم بالاخره شد

پروتز کن اول چون سر اتاق عمل وقتی میخای پروتز کنی ماسک اکسیژن و اینا میزنن دیگه خیالت راحت باشه اگر ...

به به چه نكته به جا و درستي 

پس همينكارو ميكنم

والا يه پزشك سي در نظر گرفت و يكي تهرانه پنجاه خدا بخواد بهار سال اينده انجام ميدم تصميم قطعي بگير ...

چنر سالته؟ 

واجبه؟ من از جراحی میترسم

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
والا يه پزشك سي در نظر گرفت و يكي تهرانه پنجاه خدا بخواد بهار سال اينده انجام ميدم تصميم قطعي بگير ...

عزیزم میشه بعدش بچه دار هم شد ؟یعنی بچه شیر داد یا نه؟

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

واااای خدااااا ۵۰ ملیون 😥😥😥

بايدي ك وجود نداره.ولي ب نظرم اول بينيتو درست كن

نه اخه قطعا هر دو رو جراحي ميكنم خواستم بدونم نكته خاصي داره كه خوشبختانه اشاره كردن بيني بخاطر ماسك تكسيژن تحت فشار قرار ميگيره 

پس اول سينه بعد بيني

واااای خدااااا ۵۰ ملیون 😥😥😥

دكتر تا دكتر فرق داره

اينكه بيمارستان يا كلينيك هم فرق داره

بعدشم جراحي تنها نيس ديگه

هزينه كلينيك 

گن بعد از جراحي

ليزر يا پماد مخصوص براي جاي بخيه

عزیزم میشه بعدش بچه دار هم شد ؟یعنی بچه شیر داد یا نه؟

نميدونم والا

ولي فك كنم پوست شل ميشه بخاطر شيردهي پس شير دهي با پروتز بهتره انجام نشه