2789
عنوان

مشکل بارداری

65 بازدید | 8 پست

کسی زخم دهانه ی رحم داشته؟؟؟

مشکلی واسه بارداریش پیش اومده؟

چطور درمان کردین؟؟!  

تعداد رای : 3
نظرسنجی
درمان داره؟
2
66%
جلوی بارداری رو میگیرع؟
1
33%

اول باید درمان شی چون دچار عفونت پی دی پی میشی جنینت سقط میشه دقیقا برا منم همین اتفاق افتاد

پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤ من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡

پیش متخصص زنان و زایمان خوب برو طول درمانش دو سال ایناست 

پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤ من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پس همچیم سالمه چرانمیشم ۳ ماهه اقدامم و الانم تموم دردا پریودی و دارم😔۲۶ بابد بشم

شما زمان اقدامتو نمیدونی بعضی روزا باردار نمیشه شد مثلا یک هفته قبل پریودی نمیتونی باردارشی

من پس همچیم سالمه چرانمیشم ۳ ماهه اقدامم و الانم تموم دردا پریودی و دارم😔۲۶ بابد بشم

بعد اعلائم بارداری با پریودی یکیه یکم صبور باشین

اول باید درمان شی چون دچار عفونت پی دی پی میشی جنینت سقط میشه دقیقا برا منم همین اتفاق افتاد

رفتم دوسال درمان داشتم اینقدر دارو مصرف کردم خسته شدم دیگه نمی‌دونم چیکارکنم