2777
2789
عنوان

اونایی که کرونا گرفتن بیان

228 بازدید | 21 پست

امروز روز 17 اممه. چقدر طول میکشه علائم برطرف بشه؟ خوب بودم چند روز امروز باز ضعف کردم. بچم شش ماهشه خدا رو شکر تا الان علائم نشون نداد. ولی خودم خیلی بیجونم. 

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  

سوپ بخور .چایی کمرنگ .دمنوش آویشن .شربت عسل آبلیمو.آب هویچ .سعی کن زیاد آب و چایی دمنوش بخوری 

گلاب ب روت از تو مدفوع و ادارت ویروس بره بیرون 

گشنه نمون ..غذا بخور .من مادرم ی هفته تو ی اتاق نگه داشتم .خوب شد 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دو ماهه گرفتم هنوز سرفه و بیحالی دارم طول میکشه

آهان. پس نگران بچم نباشم؟ یهو میگم نکنه هنوز ویروس تو بدنمه. ماسکمو برداشتم روز ۱۵ ام. بچم همش یا ناراحتی نگام میکرد. 

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
سوپ بخور .چایی کمرنگ .دمنوش آویشن .شربت عسل آبلیمو.آب هویچ .سعی کن زیاد آب و چایی دمنوش بخوری  ...

آره از همون غول به خودمون رسیدیم اینجوری. خودمونم قرنطینه کردیم. چون بچه دارم اذیت شدم استراحتم کم بود

آهان. پس نگران بچم نباشم؟ یهو میگم نکنه هنوز ویروس تو بدنمه. ماسکمو برداشتم روز ۱۵ ام. بچم همش یا نا ...

نه عزیزم بین روز ۱۰ تا ۱۴ دیگه ویروس نیست و شما ناقل نیستی تموم شده فقط عوارضش هست

نگران فردا نباش،خدا قبل از تو اونجاست🤍
سوپ بخور .چایی کمرنگ .دمنوش آویشن .شربت عسل آبلیمو.آب هویچ .سعی کن زیاد آب و چایی دمنوش بخوری  ...

عزیز اکسیژن خون مامانتون چطور بود 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
آره از همون غول به خودمون رسیدیم اینجوری. خودمونم قرنطینه کردیم. چون بچه دارم اذیت شدم استراحتم کم ب ...

زیاد نخاب .تو هوای آزاد قدم بزن .گفتم‌ک زیاد آب بخور وغذا زیاد بخور تا دفع بشه اگه چیزی مونده باشه ازویروس انشالله از بین بره ..

عزیز اکسیژن خون مامانتون چطور بود 

اکسیژن خون نرمال بود ..چون مادرم راحت غذا میخورد ولی تب داشت و پاهاش درد میکرد وحالت تهوع داشت 

کرونا معمولی گرفته بود..کرونا انگلیسی میزنه ب معده و باعث میشه غذا نخوری و بدن بیال میشه و سطح اکسیژن خون میاد پاین و فشار میوفته..بابام اینجور بود بستریه الان

کرونا انگلیسی پا درد و معده و کمر درد ..اینا آدمو داغون میکنه 

خانوما علایمتون چیه؟؟من ی کم گلوم درد میکنه بعضی وقتام تک سرفه خشک دارم آبریزش بینی و بدن درد ندارم ...

تست بده اگه داشته باشی درمانت شروع کن .دو هفتس درمان انشالله ک نداشته باشی ..اگرم بود شروع کن 

تست بده اگه داشته باشی درمانت شروع کن .دو هفتس درمان انشالله ک نداشته باشی ..اگرم بود شروع کن 

من خیلی رعایت میکردم شوهرم مجبورم کرد عید با دوتا خانواده بریم سفر اونام اصلا اصلا رعایت نمیکردن