2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 47 پست
اانشالله صحیح و سالم بیاد بغلت منم اولیمه

ان شاءالله برای شما بسلامتی باشه گلم🤗

تا دو هفته دیگه صبر کردن خیلی سخته 

خیلی زود فهمیدم که باردارم الان داره دیر میگذره😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله برای شما بسلامتی باشه گلم🤗 تا دو هفته دیگه صبر کردن خیلی سخته  خیلی زود فهمیدم که ...

سلام عزیزم تبریک میگم اولین بی بی چکی که گذاشتی مثبت شد چه مارکی بود؟ میشه عکسش رو بزاری؟ 

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤
سلام عزیزم تبریک میگم اولین بی بی چکی که گذاشتی مثبت شد چه مارکی بود؟ میشه عکسش رو بزاری؟  

سلام گلم شما هنوز مشخص نشده براتون؟

اولین بی بی چکم مدیکور بود

عکس همه رو گذاشتم که سیرش رو ببینید هر روز که زدم پررنگتر شد

سلام گلم شما هنوز مشخص نشده براتون؟ اولین بی بی چکم مدیکور بود اینم عکسش

ممنون عزیزم‌نه من پریود شدم واسه ماه آینده میخوام انشالله چون تعجب کردم بی بی چک این بتا رو نشون داده 

ممنون عزیزم‌نه من پریود شدم واسه ماه آینده میخوام انشالله چون تعجب کردم بی بی چک این بتا رو نشون داد ...

کدوم بتا رو گلم؟

آخرین بی بی چک که ۹ روز بعد موعدم میشه و مارک ونسلتو هست زمانی هست که بتام ۱۲ هزار بود

و از بتای کمتر از ۲۶ برام نشون داد بی بی چک چون ۴ روز مونده بود موعد بی بی نشون داد و روز بعدش رفتم آز دادم که ۲۶ بود عددش

کدوم بتا رو گلم؟ آخرین بی بی چک که ۹ روز بعد موعدم میشه و مارک ونسلتو هست زمانی هست که بتام ۱۲ هزار ...

آره منظورم بتای ۲۶ بود من خودم بارداری قبلیم ونستلو بتا ۵۷ رو کمرنگ نشون داد فک نکنم ۲۵ رو نشون بده برام جالب بود که بی بی چک اون عدد رو نشون داده

آره منظورم بتای ۲۶ بود من خودم بارداری قبلیم ونستلو بتا ۵۷ رو کمرنگ نشون داد فک نکنم ۲۵ رو نشون بده ...

اره تنها مارکی که برام نشون داد مدیکور بود و خیلی قشنگ هر روز پررنگتر شد بعدش رفتم همزمان چندین بی بی روژان هم گرفتم اما منفی بودن همشون حتی وقتی بتام ۳۰۸ بود روژان برام کمرنگ بود تازه با بتای ۱۲ هزار بود که روژان زدم و خوب نشون داد

اره تنها مارکی که برام نشون داد مدیکور بود و خیلی قشنگ هر روز پررنگتر شد بعدش رفتم همزمان چندین بی ب ...

چه جالب اینجا اکثرا میگن مدیکور کاذبه ولی برای تو درست بوده از من این ماه ونستلو بود هم کیت هم بی بی چکش کاذب شد برام البته هاله خیلی کمرنگ ذره بینی داشت که فک کنم منفی حساب شد دیگه از این ماه مدیکور میگیرم پس 

ممنون از راهنماییت عزیزم

چه جالب اینجا اکثرا میگن مدیکور کاذبه ولی برای تو درست بوده از من این ماه ونستلو بود هم کیت هم بی بی ...

قربونت عزیزم

من اسفند ماه که باردار شدم از کیت تخمک گذاری ونسلتو استفاده میکردم که خیلی خوب بود و دقیق تخمک گذاریم رو نشون داد

ولی بی بی چک چون از قبل مارک مدیکور داشتم چند تا اونو میزدم تا اینکه شوهرم اتفاقی روز ۹ ام بعد موعدم مارک ونسلتو پیدا کرد و برام خرید و اونو هم زدم که دیگه بعد ۹ روز تاخیر پررنگ پرنگ بود و تقریبا خط تست از کنترل هم پررنگتر بود

ولی مدیکور برام همیشه درست بود ماه های پیش هم مرتب بی بی چک میزدم همین مدیکور ولی کاملا منفی بود به نظرم خیلی مارک خوبیه و خیلی زود هم نشون میده 

قربونت عزیزم من اسفند ماه که باردار شدم از کیت تخمک گذاری ونسلتو استفاده میکردم که خیلی خوب بود و د ...

نمیدونم شاید هم  من بعد سقط یه چیزی شده که اینطوری میشه کیت که مثبت شد رفتم سونو فولی نداشتم توکل بخدا این ماه ببینم چی میشه 

نمیدونم شاید هم  من بعد سقط یه چیزی شده که اینطوری میشه کیت که مثبت شد رفتم سونو فولی نداشتم تو ...

آخی عزیزم ان شاءالله بجاش خدا زود زود یه نی نی بهت بده

توکل بر خدا ان شاءالله همین ماه جواب بگیری