2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سابقه ژنتیکی نداریم فقط بچه های داییم دوقلو هستن دیگه نداریم توی فامیل بعید میدونم 

عزیزم  من عدد بتام بیست هزار و خورده ای بود،بعدم هفته ی  هفتم بود رفتم سونوگرافی دوقلو بود😍اصلاااااااا هم یک مورد تو خانوادمون سابقه نداشتیم

الان تنها مشکلی ک دارم هموگلوبین خونم پایینه،باید خون بهم وصل کنن،ترس دارم خیلی

دوستای گلم میشه واسه شفای بابام یه صلوات بفرستین؟  
ان شاءالله بسلامتی گلم پس منم برم یه سونو خیالم راحت شه الان برم خارج رحمی بودن و ایناش معلوم میشه؟

بله معلوم میشه دکتر منم بخاطر خارج رحمی گفت برم 

ولی زوده به نظرم شما صبر کنید دوهفته 

شرایط من با شما متفاوته من ای وی اف کردم بخاطر همون دکترم حساسه

خوش آمده ای آیینه به دست 🌹با آمدنت عید آمده است 🌱
اگه خدا بخواد و قلب دوتاشونم بزنه 😇

الهی🤩😍 مبارک باشه گلم

ان شاءالله که هدوتاشون سالم بیان بغلت گلم

من میترسم خارج رحمی باشه که یهو اینقدر رفت بالا 

شما قبلش بتا نداده بودید که بدونید چنده؟

الهی🤩😍 مبارک باشه گلم ان شاءالله که هدوتاشون سالم بیان بغلت گلم من میترسم خارج رحمی باشه که یهو ...

سلامت باشی عزیزم چرا دوروز قبل موعدم ۳۴۱ بود 

خوش آمده ای آیینه به دست 🌹با آمدنت عید آمده است 🌱
عزیزم  من عدد بتام بیست هزار و خورده ای بود،بعدم هفته ی  هفتم بود رفتم سونوگرافی دوقلو بود ...

ای جانم🤩

ان شاءالله بسلامتی بگذرونید این ایامو گلم

پس برای من توی آخر هفته چهارم (۴ هفته و ۵ روزم)۱۲ هزار زیاد نیست به نظرتون؟

بله معلوم میشه دکتر منم بخاطر خارج رحمی گفت برم  ولی زوده به نظرم شما صبر کنید دوهفته  ش ...

آهان ان شاءالله بسلامتی من هیچ قرص و دارویی مصرف نکردم فقط اسیدفولیک میخوردم از سه ماه قبل همین و ویتامین دی که دکتر بهم داد چون کم بود توی آزمایش 

ای جانم🤩 ان شاءالله بسلامتی بگذرونید این ایامو گلم  پس برای من توی آخر هفته چهارم (۴ هفته و ...

ممنون التماس دعا

ن گلم بنظرم طبیعیه نگران نباش

قربونت عزیزم ممنون که جواب دادید الهی در پناه خداوند هم خودتون هم نی نی هاتون محفوظ باشن

مرسی عزیزم

همچنین شما و تو دلی تون

بچه اولتونه؟