2777
2789
عنوان

اکو در گوش ☹☹☹

4700 بازدید | 15 پست

خانما مامانم میگه هر صدایی میشنوه تو یکی از گوشاش اکو میشه به صورت ویز اولش سرش گیج میرفت ولی الان نه باید چیکارکنیم خوب شه؟؟فقط یک گوشه

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

ببرین دکنر گوش خیلی مهمه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین باره اینجوری میشه☹

برامنم نزدیک یکساله دکتر ک رفتم دارو داد ولی درمانش اینکه نه استرس داشته باشه و نه فشار عصبی اینا همش برا فکر و خیال زیاد و عصبی بودنه متاسفانه 

بمادرت بگو اصلا بکرشو نکن هرموقه تو گوشت صدا شنیدی خودتو مشغول کن یادت بره اگرم تو شب اتفاق افتاد روبه کمر بخوابه منظورم پهلوها نیس ک صدای گوشش اذیتش کنه

برامنم نزدیک یکساله دکتر ک رفتم دارو داد ولی درمانش اینکه نه استرس داشته باشه و نه فشار عصبی اینا هم ...

ممنونم از راهنمایت تشکر🌼🌼

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛