2777
2789

بچه ها کیا تجربه داشتن در این دو مورد ... اینکه تاثیراتی دیده اند ؟
و اینکه چیکار کنیم بتونیم بیدار شیم ؟

.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم میشه اگه زحمتی نیست بگی تاثیراتشو ؟

خواهش میکنم عزیزم

اراده و انگیزه رو به زندگی زیاد میکنه باورت میشه اگه به صورت چله بخونی حاجاتت در حد اینکه زبونت قفل بشه روا میشه واسه من شد نمیدونم چی بگم   

الهی منتظر معجزه هاتم😍

حاج آقا علوی تهرانی راوی اومد از امام سجاد علیه السلام سوال کرد: چرا اینهایی که نماز شب میخونن این قدر چهره شون به دل آدم می شینه؟ چرا اینقدر خوشگلند؟ معلوم میشه که اگر میخوای خوشگل بشی راهش دماغ عمل کردن و جراحی های زیبایی نیستش راهش نمازشبه.ببیند امام زین العابدین علیه السلام چه قدر خوشگل جواب دادن. اصلا از این بهتر نمی شد جواب داد.می فرماید که: لانهم خلوا مع الله فکساهم الله من نوره وقتی ده دقیقه میری قصابی بوی چی میگیری؟گوشت... ده دقیقه میری عطر فروشی بوی چی میگیری؟ بوی عطر.... حالا ده دقیقه بری پیش خدا بوی چی میگیری؟امام سجاد علیه السلام فرمود: چون این ها با خدا خلوت کردند خدا هم از نور خودش به این ها داده و این قدر خوشگل و نورانی شدند.😍#نماز_شب...💚💚....

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹
خواهش میکنم عزیزم اراده و انگیزه رو به زندگی زیاد میکنه باورت میشه اگه به صورت چله بخونی حاجاتت در ...

عزیزم واسه چله نماز شب موقع پریود چی کار کنیم مثلا میشه چله گرفت بعد بقیه چله رو بعد پریودی ادامه داد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

سلام

درباره نمازشب بی نهایت روایت هست که میگه خوبه اونقدرخوبه که میگن حتی میتونین قضاشو هروقت ک خواستین بخونین ولی فقط بخونین

یعنی خدا همه جوره باهامون راه اومده ک نمازشب شده حتی دورکعت به نیت نمازشب روبخونیم

ببین من خودم روزایی ک نمازشب میخونم احساس میکنم آروم ترم کارام بهترپیش میره اتفاقای خوب برام میفته صبورترم کلا حس خوبی دارم زیباترمیشم طوری که حتی بعضیاازم می پرسن امروزچیکارکردی؟؟چراانقدرپوستت روشن شده؟

اثرش خیلی زیاده ومن خودم یکی ازآرزوهام اینه دائمی بخونم ولی متاسفانه تنبلبم🤕

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹
الهی بمیرم عزیزم به نیابت از شما میخونم فدات شم    

خیلی ممنون عزیزم لطف می کنی انشالله هر چی از خدا می خوای بهت بده منم تو  نماز شب همیشه یادت می کنم عزیزم ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خواهش میکنم عزیزم اراده و انگیزه رو به زندگی زیاد میکنه باورت میشه اگه به صورت چله بخونی حاجاتت در ...

وای عزیزم مرسی واقن ممنونم که گفتین ...
راست میگین ؟ نمیدونم چرا بدجور به دلم افتاده ...
فقط یک سوال دارم ... ما ب خاطر پریود نمیتونیم 40 شب انجام بدیم که ... پس چجوری ؟

....