2777
2789
مگه میدونین مشکلاتم رو ؟  عادی بشو نیست

همه مشکل دارن آدم بدون مشکل وجود نداره ولی راهش این نیست عذابش خیلی بیشتر از این دنیاس

قلبم رو بشکن؛اگه دوست داری هزار بار قلبمو بشکن،به هر حال قلبم مال تو بود که بشکنیش🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهی بلد نیستم واسه همین دارم میپرسم  دنبال ترحم نیستم

بهتره بری یه روانشناس کمکت کنه. هنوز بچه ای بخوای به این چیزها فک کنی. 

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
چه قدر فضای نی نی سایت منفی شده از هر چند تا تاپیک یکیش خودکشی ونا امیدی و دلم میخواد گریه کنمه  ...

متاسفانه نوجوون های امروز خیلی ضعیف شدن و این تاپیکها مربوط به این قشر هست.

حتی خیلی هاشوم معنی مشکل رو نمیدونن و با کوچکترین چیزی این حرفو میزنن وگرنه یه خانم عاقل و بالغ میدونه که مشکلات جزیی از زندگی هستند و میگذره.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بهتره بری یه روانشناس کمکت کنه. هنوز بچه ای بخوای به این چیزها فک کنی. 

با پای خودم که نمیتونم برم روامشناس 

کسیو ندارم بهش چیزی بگم 

میشه فقط اگه اسم قرصی رو میدونید بهم بگید

متاسفانه نوجوون های امروز خیلی ضعیف شدن و این تاپیکها مربوط به این قشر هست. حتی خیلی هاشوم معنی مشک ...

واقعا علتش چیه ؟چرا این قدر جوونهاونوجوانهای حالا بعصی هاشون البته ،صبر وتحملشون کمه 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
واقعا علتش چیه ؟چرا این قدر جوونهاونوجوانهای حالا بعصی هاشون البته ،صبر وتحملشون کمه 

چون سختی نکشیدن!!!با رفاه زیاد بزرگ شدن مثل ما دهه ۵۰ و ۶۰ نیستن.با یه چیز کوچیک داغون میشن مثلا نمیتونن فلان وسیله رو بخرن یا اینکه مادرشون یه روز بهش بیتوجهی کنه به هر دلیلی و.... یا تو این اینستای کوفتی زندگی بقیه رو میبینن و با خودشون مقایسه میکنن و....

با این سن کم به جای درس خوندن درگیر مسایل جنس مخالف میشن و....

واقعا این روزها تربیت بچه سخت شده.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

الان شما مشکلت چیه ؟تو سن شما فقط باید درس بخونی شاد باشی موهاتو شونه کنی بریزی دورت ،با سختی مقابله کن برای خودت آسونش کن همیشه به خودت بگو من قوی هستم  من خدای بزرگی دارم که کمکم میکنه از حضرت زهرا س کمک بگیر مثل یک دختر که با مامانش درد دل میکنه با ایشون صحبت کن شبها با خدا حرف بزن رابطه تو باهاش بیشتر کن ببین به آرامش میرسی یا نه

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

ببین دختر خوب ، من اصلا قضاوتت نمیکنم چون ما هیچ کدوم نمیدونیم که تو الان توی چه شرایطی هستی، ولی،حالا توی هر شرایطی که باشی این کار اصلا درست نیست .با یه نفر که حرفتو گوش میکنه صحبت کن ، مثلا معلمت ، خاله ، عمو یا هر کسی که بهت نزدیکه و فکر میکنی میتونی باهاش صحبت کنی

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن