2777
2789
عنوان

ادامه تجصیل با وجود داشتن دو فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 30 پست
دوستم متولد ۶۳امسال لیسانس روانشناسیشو گرفت با سه تا پسر ۱۸ ۱۲ و ۱۰ ساله  روابط اجتماعیش اعتما ...

انگیزه دادید بهم. ممنوووون

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا نشه حتمن میشه 

من با بچه اولم ) تا دوسالگیش( لیسانس گرفتم یعنی موقع زایمانم ترم چهار بودم 

با بچه دوم ارشد گرفتم 

بعد رشته دیگه ای لیسانس گرفتم 

سخته خیلی اما شدنیه

حتمن بخون انشالله موفق بشی

لطفا لایک نکنید😒😒😒

بله

هر کاری که باعث میشه حسرتی نداشته باشی انجام بده. ما فقط یه بار زندگی میکنیم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیین من یک داستانی میگم که برای زن سرایدار مدرسه ی بابام این اتفاق افتاد

بابام میگه این خانم ۳ تا پسر داشت،اون موقع سرایدار بودن و همه کار میکرد،چون شوهرش زیاد نمیتونسته کار بکنه،دستشویی میشست،میگه برای بوفه مدرسه ساندویچ درست میکرد که یکم فروششون بره بالاتر،میگه اون خانم گفت من میخوام دیپلم بگیرم و ما هم براش تو هم مدرسه خودمون دیپلمشو انجام دادیم و دیپلم این خانم رو رد کردیم،خلاصه بگم که الان ایشون وکیل شدن و برای خودشون دفتر زدن،میخوام بگم وقتی آدم هدف داشته باشه سختیاشم به جون میخره،شما هم عزیزم اگه الان شوهرت به درس خوندن راضی شده،شاید ۴ روز دیگه به سر کار هم راضی بشه،اصلا سرکار هم نرفتی یک مادر تحصیلکرده ای هستی که بچه هات اشکلاشون و از تو میپرسن و سرشون بالاست که مامانشون تحصیلکردست

من اگه میدونستم وضعیتم اینطور میشه تا کلاس پنجم بیشتر نمیخوندم اینقدر سرموکردم توکتاب الانم دکترا دا ...

چرا اینطوره ادم های دیگه رو هم دیدم اینو میگن ، حتی یکیشـون قلبش بخاطر استرس درسا آریتمی پیدا کرده خانومه بچه شو کلاس اول نذاشت بره گف میخام بزارم زندگی شو بکنه، کار و موقعیت شغلی خوبی هم داره ، یکی دیگه هم رییس بانک صادرات هستن اونم میناله که نابود شدم با درس خوندن

بیین من یک داستانی میگم که برای زن سرایدار مدرسه ی بابام این اتفاق افتاد بابام میگه این خانم ۳ تا پ ...

ممنون از وقتی که گذاشتید🌹 واقعا روحیه گرفتم

دوستان من خیلی استرسی ام. 

یعنی برای درس خودمو پیر میکنم. 

ازین جهت هستش که مردد هستم. 

فقط و فقط همین جهت. 

گاهی میگم دو روز دنیا رو بدون استرس بگذرونم. باز میگم بچه هام سربلند باشن.