2777
2789
عنوان

انگیزشی🌱

95 بازدید | 3 پست

می‌خواهم زنده بمانم و زندگی کنم.

سفرهای زیادی‌ست که نرفته‌ام، مکان‌های زیبای زیادی‌ست که ندیده‌ام، آدم‌های خوبِ بسیاری‌ست که ملاقات نکرده‌ام و کتاب‌های خوبِ بسیاری‌ هست که نخوانده‌ام هنوز...

می‌خواهم زیر باران‌های بیشتری بدون چتر قدم بزنم و آدم‌برفی‌های بیشتری بسازم. می‌خواهم از کوه‌های بیشتری بالا بروم و موزیک‌های آرامِ بیشتری بشنوم. می‌خواهم طلوع‌های بیشتری را ببینم، آدم‌های خوبِ بیشتری را بغل بگیرم و شب‌های بیشتری را بیدار بمانم و ستاره‌های بیشتری ببینم.

می‌خواهم شادتر باشم، کنار کودکان بیشتری بازی کنم، پای حرف‌های سالمندان بیشتری بنشینم و چیزهای بیشتری بلد شوم.

دلم می‌خواهد ساده‌تر و بی‌توقع‌تر باشم و کمتر دلم بگیرد. که نه برداشت بدی داشته‌باشم و نه کینه‌ای از آدم‌ها. که آدم‌ها را به سادگی ببخشم و بدون هیچ منظوری، لبخند بزنم.

من کارهای زیادی دارم برای انجام دادن، حرف‌های زیادی دارم برای گفتن و احساسات زیادی دارم برای ابراز کردن.

من حریصم به زیستن،

حریصم به خوب زیستن...

دلم می‌خواهد زنده‌بمانم، زندگی کنم و آدمِ خوب‌تری باشم...🌱

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

🔮 جمله تاکیدی امروز 😍:

من همیشه در حال رشد و پیشرفت هستم..
من برای هر موقعیت عالی شایستگی دارم...

پروردگارا سپاس
پروردگارا سپاس
پروردگارا سپاس 🙏❤️

🔻🔻🔻
💫

🔻🌸💞🌸 🌸💞🌸🔻

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم چقدر قشنگ بود فکر کنم روزمو ساخت مرسی ازت :)

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.