2777
2789
عنوان

کسی هست اقدامی ها

85 بازدید | 22 پست

بیاید بحرفیم بگید چند وقته اقدامید مشکلی دارید خدایی نکرده؟؟

بیاید در کنار هم باشیم

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

دوماهه رژیمم اردیبهشت میرم اقدام

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماهه رژیمم اردیبهشت میرم اقدام

انشالله بسلامتی و ماه اول باردار شی

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
نزدیکه ۴سال درحال حاضر مشکلم عفونته کلی مشکل داشتممم

انشالله سریع رفع بشه و باردار شی زود

عزیزم من هنوز اقدام نکردم ان شاالله امسال قصدشو دارم من و می‌بری تو گروه تلگرام ممنون

تایپک هامو خوندی عزیزم برای گروه تلگرام؟

به سلامتی همه اقدامیا منتظرا گوگولی مگولیا

من هستم..هر ماه کیتم مثبت میشد روز ۱۲ بعد شد ۱۷ این ماهم انگار تخمک ندارم😢اصلا علائم ندارم علائم تخمک گذاری

با این ماه که نشه ۶ماه اقدامم

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
اره دو تاتایپیک قبلیتو خوندم😍

باش گلم اگه امکانش هست نام کاربری تلکرامتو بگو یا همون ایدی اگ دوست نداری اینجا بزاری پیام بده از نی نی سایت برام بفرست تا ادت کنم

به سلامتی همه اقدامیا منتظرا گوگولی مگولیا من هستم..هر ماه کیتم مثبت میشد روز ۱۲ بعد شد ۱۷ این ماهم ...

برو‌ دکتر گلم

بچه ها من تقریبا چهار پنج ماهی اقدام بودم خداروشکر باردار شدمهمیشه میخوابیدم و اصلا تحرک نداشتم بعد همین نی نی سایتخوندم ک تحرک برای تخمدان خیلی خوبه و اینکه دوران تخمک گزاری و پریودی حسابی باید فعالیت کنی تا از خستگی خوابت ببره همون ماه خانوادم از شهرستان اومدن خونمون تو پریودیم بود حسابی کار میکردم و خسته میشدم بعدشم تا تخمک گزاریم هرروز میرفتم پیاده روی واقعا تاثیر داشت خیلی قشنگ ترشحات تخمکگزاریمو میدیدم و میفهپیدم کی‌تخمک گزاریمه.و اینکه از پری تا تخمک گزاری سیاه دونه عسل صبحا میخوردم شیره ارده صبحونه البته من اینارو برای گرم شدن رحم میخوردم چون تیروییدم کم کار بود نه برای جتسیت خلاصه ماه قبل باردار شدم اصلا فکرشو نمیکردم اینم بگم ک واقعا خدا باید بخواد واقعا از خدا خواستم سوره رعدو خوندم خیلی تاثیر داره