2777
2789
عنوان

پیتزا چیپسی خوردین بچه ها😋😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا مگه چنده وزنتون،،من شکم و پهلو رو باید اب کنم تنبلیم میشه

۸۴تام😣وای انقد دلم پیتزا میخواد الان چندین ساله که جلو خودم میگیرم که نخرم. با نون پنیرو نون ماست و کم کاری تیرویید شدم۸۴تا

مرغو ریش ریش کردم و تو پیاز و دلمه تفت دادم و ادویه زدم،،،قارچم جدا سرخ کردم اویشنم زدم،،،بعد اینا رو قاطی کردم با پنیرـکف ظرفمو چیپس چیدم و این موادو ریختم توش،،،بعد پنیر ریختم رو سرش و سس مایونز و شیرینو ک قاطی کرده بودم ریختم رو سرش باز ی کم دیگه چیپش و دیگه گذاشتم تو فر،،،،

اینم دستورش واسه دوستایی ک مث خودم شکمو ان😁

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
۸۴تام😣وای انقد دلم پیتزا میخواد الان چندین ساله که جلو خودم میگیرم که نخرم. با نون پنیرو نون ماست و ...

دوستم پیتزا سبزیجات درست میکنه،،،اونم رژیم هست

😄😄😄😄عزیزم

ازصب تاحالا فقط ی سیب زمینی کوچولو سرخ کردم

من وقتی ماکارونی درست میکنم فقط براته دیگشه ادلش اونقدزیرشوزیادمیکنم قبل از دم ی دور ته دیگ میزنه خارجش میکنم دوباره دمش میدم باز ته دیگ میزنه باقی ماکارونیش رو میذارم یخچال فردا دوباره میذارم ته دیگ بزنه

خیلی ازخودماکارونی خوشم نمیاد فقط ته دیگش😍😍😍

ازصب تاحالا فقط ی سیب زمینی کوچولو سرخ کردم من وقتی ماکارونی درست میکنم فقط براته دیگشه ادلش اون ...

کلا ته دیگش میکنی؟ بقیه چی میخورن پس