2777
2789
عنوان

کرونا

246 بازدید | 21 پست

شما هم کرونا گرفته بودید ، سرتون گیج میرفت ؟

تو هر حالتی قرار میگیرم سرگیجه دارم

یه وقتایی اینقد شدید میشه حالم بهم میخوره

نمیدونم به کرونا مربوطه یا مال ضعفه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من گرفتم اونم شدید، تا دوماه ضعف و سرگیجه ، تا ۳ ماه تنگی نفس خوب میشی نگران نباش

خداروشکر که خوب شدی گلی

بلا از خودت و خانوادت دور باشه ، انشالله همیشه سلامت باشید

مرسی که گفتی فدات شم الان پامیشم آب میگیرم

قربونت.الهی بلا از همه دور باشه .من انقد ضعیف شدم الکی الکی چن روزه کلیه هام درد داره معلوم نیست عفونته چیه.امروز انقد گریه کردم قربون خدا برم بهم مهلت نفس کشیدن نمیده.

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
قربونت.الهی بلا از همه دور باشه .من انقد ضعیف شدم الکی الکی چن روزه کلیه هام درد داره معلوم نیست عفو ...

من از قبل از بیماری کلیوی داشتم ، از روزی که کرونا گرفتم سرم و کلیه هام به شدت درد میکنن. بخدا هیچی سلامتی نمیشه ، واقعا خیلی نعمت بزرگیه . انشالله همیشه تنت سلامت باشه قشنگم

من از قبل از بیماری کلیوی داشتم ، از روزی که کرونا گرفتم سرم و کلیه هام به شدت درد میکنن. بخدا هیچی ...

ان شاالله تو هم زودتر اوکی شی دوست خوبم.به نظرت درد کلیه و تغییر رنگ ادرار و کمی تکرر میشه عفونت کلیه باشه؟

من از قبل از بیماری کلیوی داشتم ، از روزی که کرونا گرفتم سرم و کلیه هام به شدت درد میکنن. بخدا هیچی ...

بخدا شش ماهه از درد معده و رفلاکس دارم میمیرم نزدیک ۱۵ کیلو وزن کم کردم خیلی خستم