2777
2789
عنوان

مامانم آهنگای تتلو و علی بابا و مهراب اینا گوش میده😁🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۴

اسی خودت چندی 😁

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....

مامانم ۴۰ سالشه ولی تا حالا نزاشتیم به گوشش بخوره فک کنم اگه گوش کنه تعجب کنه که اهنگ با فحشم مگه میشه🤣🤣

به اسمم گیر ندید من بزرگتون نیستم😅✌کوچیک شما روژین خانوم🤩
هدف تتلو خراب کردن و منحرف کردن ذهن نوجوانان بود...اگر ميدونست ميتونه مادرا رو هم هدف قرار بده بيشتر ...

😂😂

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
وای عاشق سیکس ناینم😂 بخاطر یه اهنگگ؟😐

تو ماشین بوده دوستاشم بودن بعد یکی دو تا فرستادم گفت بچه ها صبرکنین عشقم الان آهنگ میفرسته من خر هر چی داشتم همینجوری میفرستادم ولی تتلو رو اولش که نمیدونستم اونام هستن فرستادم آهنگش سرشار از فحشای مثبت ۱۸ بود واقعا خجالت آور بود،دوستاش مسخره کرده بودن و...

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
ای بابا دعوا چرا 

نوشتم بخونش عزیزم

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️