2777
2789
عنوان

به نظرتون زنگ بزنم یانه

86 بازدید | 5 پست

جاریم امروز بچش به دنیا اومده وقتی باردار شد من بهش زنگ زدم تبریک گفتم ک قدمش خیر باشه برات عزیزم گفت بیایین خونمون گفتم دیگه بخاطر خودت ما نمیاییم چون شوهرمم کادر درمانه ازش معذرت خواستم گفتم چون بارداری شاید یک درصد ما ناقل باشیم خطرناک باشه برات

تو اون نه ماه ک باردار بود دوبار خونه ی پدرشوهرم دیدمش(800کیلومتراز هم فاصله داریم) 

هردوبار ک بهش سلام دادم جوابمو سرد داد یه کلمه هم باهم حرف نزد

یبار دیگه هم ک داشت پیاده روی میکرد ما اتفاقی دیدیم همو من رفتم جلو گفتم خوبیو اینا گفت تو فکر اوردن بچه نداری گفتم فعلا نه گفت خداکنه مشکلات زندگیت زود حل بشه توهم بچه بیاری

کرونا گرفتن برادرشوهرم زنگ زد به شوهرم ک دارو چی استفاده کنم شوهرم بهشون گفت بعد گفت اووووههه چه خبره توهم چه نسخه هایی میدی کلی شوهرم جلوم سرافکنده شد بهشون گفت زنت بارداره حتما ببرش دکتر خطرناکه........ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب بنظرم تبریک رو که باید بگی بهش بعدم بهش بگو ان شالله بعدکرونا میایم که ببینیم نی نی تونو هدیشم بدیم که یه وقت فک نکنه الان بخاطر هدیه دادن نمیری دیدن بچش یا از رو حسودی اینا

گفت داروهایی ک گفتم برای بارداری ایمنه و میتونه استفاده کنه پشت تلفن صدای جاریم اومد ک نههههه من نمیخورم دکترم گفته اصلاااا دارو نخور
خلاصه لج بازی کردو سه روز بیمارستان بستری شد بخاطر کرونا فک میکرد من حسادت میکنم بهش ک بارداره 
این ماه منم باردار شدم اصلا بهم زنگ نزد ک تبریک بگه حتی عید دیدمش سلام دادم باز روشو برگردوند شوهرم رفت دیدنش بیمارستان ولی من بخاطر ویار شدید نمیتونستم از جامم بلند شم گفتم بگو معذرت خواسته انشالله بعد میام جبران میکنم
اونم نه گذاشته نه برداشته گفته دوست من بیماریه زنتو داشته(یه بیماری دارم ک زیادم خاص نیست) بچش سقط شده دیگم بچه نتونسته بیاره
منم دیگه زنگ نزدم تبریک بگم بهش به نظرتون حق دارم نگم؟ 
ببخشید طولانی شد