2777
2789
عنوان

چقد مادرشوهرم پسردوسته😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 48 پست

مادر شوهر منم پسر بیشتر دوست داره، بچه من پسر شد بچه جاریم دختر، الان اون خوشگل خانوم اونقدر شیرین و تو دل برو شده و برای مادرشوهرم ناز میکنه که شده عشق مادرشوهرم، حالا پسر من اصلا طرفش نمیره تازه میریم خونه‌ش نمیخواد اصلا بره تو  

نباید کار داشته باشی دیگه اخلاقشه 

مادربزرگ منم اونمدلیه شدیدا پسر دوست داره من قبلا ها ناراحت میشدم ولی الان عین خیالم نیس چون اون اخلاقشه دیگه درست نمیشه مهم پدر و مادر خودم هستن

مثلا مادربزرگم یسری برگشت گفتا فلانی خیلی بدبخته خیلی بی کسه ما کلی ناراحت شدیم مامانم گف مریضه ؟؟گفت نه پسر نداره گفتیم کلا بچه نداره گفت نه ۵تا دختر داره ولی پسر نداره😟

دیگه بعداز اون من اصلا کاری ندارم دیگه اخلاقشه من نمیتونم اونو اصلاح کنم

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده شوهر منم دختر دوستن دخترمنو دختر جاریمو بیشتر از پسرم دوست دارن.

بدم میاد از این کارشون پسرم الان کوچیکه متوجه نیست بزرگتر ک شد مطمعنا اذیت میشه

فقط اونجا ک ی کاربر مردو اشتباهی ریپ میزنی میگی آبجیییی بااانووو خواااهر عشقم عزیزم😍 .....                                                قیافه ی تو بعد از فهمیدن 🤢😐قیافه ی عاقاهه😁😑
خوشبحالت ینی بخدا من سعی میکنم اهمیت ندم و برام مهم‌نیس ولی بعضی وقتا خیلی رو مخه کلافه میشم

فقط مادرشوهرم موقعی که رفتم سونو گفتم دختر عصبی شده بود پدرسگ😆😆الانم مرده افیش والا راحت شدم....

اون خیلی بداخلاق بود....کلا پسرم بود یه چیزی میگفت

ولی خدایی بقیه شون گفتن مبارکه...دوتا دختر دارم

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

من الان باردارم ب خدا استرس جنسیت بچمو دارم جاریام همشون پسر اوردن بااینکه خودم عاشق دخترم میگم یه وقت دختر بشه کم محلی ببینه ازینا ناراحت میشم

وجدان،صدای خداست...

خخخخ پسر زاييدن پيشرفته

ولشون كن

من بچم سقط شد اصلا جنسيتش معلوم نبود ك

مادر شوهرم ميگف پسركه علي مون سقط شد و رفت😄😄

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

دیشب بهم میگه عروس داییم چه پیشرفتی داره ۲تا پسر پشت هم زاییده

میگفتی پیشرفت باید درشعور وتحصیل وسطح زندگی باشه....نه جنسیتی که دست ادم نیست....

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍