2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بی اعتقاد شدید؟ علتش باید بررسی بشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خانوم نمیدونم بخدا شما که اهل بیتی هستی کمکم کن توروخدا

مشکلی پیس اومده تو زندگیتون یا اینکه مثل اکثریت وقتی به حاجتی نرسیدید متزلزل شدید؟ 

ممکنه به خاطر شبهاتی که وارد می کنند باشه

و یا حتی به علت افسردگی

اگر دو مورد اوله باید مبانی معرفتی و اعتقادی رو محکم کنید و اگر اثر افسردگیه باید درمانش کنید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من هیچ وقت به اماما متوسل نشدم یعنی معمولا به پیامبرا متوسل میشدم ولی هیچوقت بهشون بی احترامی نمیکردم 

کلا حسم نسبت بهشون خنثی بود ولی امام علی (ع)کمکم کردن بدون اینکه ازشون بخوام ،اینو با خوابی که دیدم فهمیدم 

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
مشکلی پیس اومده تو زندگیتون یا اینکه مثل اکثریت وقتی به حاجتی نرسیدید متزلزل شدید؟  ممکنه به خ ...

راستش من به یه خوااستم نرسیدم بعده اون اینطوری شدم .

الانم یه خواسته ای دارم فکرای بد میاد سراغم 

همش میگم نکنه بخاطر اینه 

کاربر قدیمی یاالله🖐🏻😃