2777
2789

از یه هفته پیش سردرد داشتم از دیشب گلوم درد میکنه امروز بیشتر شده صبح از یه چشمم آب می اومد اشتها هم از دست دادم آبریزش ندارم خداروشکر ولی سردرد و گلو درد خیلی زیاده

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
منم خیلی وقته اینارو دارم ولی کرونا نیست

یعنی چند روزه ؟ خوب نشدی ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره بگم چند ماه اینجوریم بعضی وقتا اسهال و بی حالی میاد سراغم ولی بهتره استرس نداشته باشیم

خب چراااا آخه دکتر نرفتی ؟ 

خب چراااا آخه دکتر نرفتی ؟ 

اونا سریع میگن کرونا داری بستری شو و... منم چند باره نرفتم البته نمیدونم کارم درسته یا نه ولی حس میکنم زیادی بزرگنمایی میکنن اطرافیان ما هیچکدوم متاسفانه رعایت نمیکنن  بجز بیمارستان ولی چیزیشونم نشده. فقط تقویت سیستم ایمنی و استرس نداشتم مهمه 

اونا سریع میگن کرونا داری بستری شو و... منم چند باره نرفتم البته نمیدونم کارم درسته یا نه ولی حس میک ...

یعنی ممکنه علائم کرونا باشه کم کم علائم پیدا کنم