2777
2789
عنوان

دعای جمعی جهت بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 16961 بازدید | 1679 پست
صلوات ،قران یا هر چی که به دلتون افتاد بخونید و هدیه کنید به حضرت علی اصغر و امام موسی بن جعفر علیه ...

نوشته ت خوندم خیای خوشحال شدم برات 

ان شاءالله خدا هیچ خانمی بی اولاد نذاره همه بچه دار شن بحق علی اصغر بچت سالم باش ان شاءالله

زخم زبون خیلی بد هس منم موقعی ک میشنوم دوس دارم بمیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوشته ت خوندم خیای خوشحال شدم برات  ان شاءالله خدا هیچ خانمی بی اولاد نذاره همه بچه دار شن بحق ...

ممنون بابت دعای قشنگت منم برات از خدا میخوام انشاءالله به همین زودی طعم شیرین مادر شدن رو بچشی

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤
دوست عزیز انشالله که فرزندتون سالم و سلامت به دنیا بیاند. التماس دعای فراوان دارم. ده ساله منتظ ...

.🤲🤲🤲🤲🙏🙏🥺🥺😭😭انشاالله ماهم بچه دار میشیم منم ۱۲ساله منتظرم

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

سلام عزیزم خوبی؟ یه خبر خووووب من باردارشدم،😍😍😍خدایا هزاران بارشکرررر،واسه همه کسایی که برای همدی ...

سلام گلم. خدا رو شکر. خیییلی براتون خوشحال شدم. الهی شکر. الان چطورین؟ 

سلام گلم. خدا رو شکر. خیییلی براتون خوشحال شدم. الهی شکر. الان چطورین؟ 

سلام عزیزم،قربونت گلم خوبم خداروشکر فقط ویار دارم،یکم اذیتم☺️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

برای منم دعا کنین من نمیدونم چجوریه ولی من همسرم بچه نمیخواد وازدواج دومم هست همش میگه تا پولدارنشیم نمیخواد سنم بالا میره میترسم دگه گیرم نیاد توراخدا دعا کنین راصی بشه😢😢😢☹️😕