2821
2789
عنوان

شغل های رویایی

163 بازدید | 18 پست

من همیشه دوس داشتم یه شغل خاص داشته باشم که از صبح تا ظهر باشه... دوس داشتم مدیر و رییس خودم باشم درامدش هم خوب باشه ولی....

شغل رویایی شما جی بوده؟

لطفا برای بچه دار شدن منم دعا کنید

دوس داشتم دیجی باشم

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل نمیخواممم

برم فضا زندگی کنم 

یه جای ساکت و بی سرو صداا

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

من آرایشگری/پژوهش گر کاری که تو اختراع و اکتشاف و تو آزمایشگاه و اینا باشه در کل عملی باشه و علمی /پزشکی جراح مخصوصا جراح مغز 😍

شرایط خیلی سختی رو میگذرونم برام یه صلوات میفرستین ممنون 
من آرایشگری/پژوهش گر کاری که تو اختراع و اکتشاف و تو آزمایشگاه و اینا باشه در کل عملی باشه و علمی /پ ...

فضا نوری و نجوم هم خیلیی دوست دارم /عکاسی و نقاشی موسیقی هم به عنوان تایم خالی نه شغل بسیار دوست میدارم 😍 هیییی 😔نشد که بشه

شرایط خیلی سختی رو میگذرونم برام یه صلوات میفرستین ممنون