2777
2789
عنوان

موندم چ کنممم☹️☹️😔

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 21 پست
از کتابای روانشناسی خوشم میاد و لذت میبرم البته کتابای درسی ن☹️

من هم همینطور

معمولا وقتی کسی کتاب غیر درسی میخونه، نشون دنده ی اینه ک ب اون رشته و علم گرایش و استعداد داره

من هم همینطور معمولا وقتی کسی کتاب غیر درسی میخونه، نشون دنده ی اینه ک ب اون رشته و علم گرایش و است ...

یعنی تو رشتم استعداد دارم؟ 

عاخه قدرت درکو تحلیل خوبیم دارم... 

اما انگیزه ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی تو رشتم استعداد دارم؟  عاخه قدرت درکو تحلیل خوبیم دارم...  اما انگیزه ندارم

درس های واحدی شما خیلی خشک و بنیادی هستن

ولی روانشناسی مردن و کاربردی متفاوت هستش

و شک نکن تو کشوری مثل ایران یه روانشناس مدرن و بی تعصب و کاربلد حتما موفق میشه

درس های واحدی شما خیلی خشک و بنیادی هستن ولی روانشناسی مردن و کاربردی متفاوت هستش و شک نکن تو کشور ...

یعنی ادامه بدم ب نظرتون؟ تحمل کتاباشو ندارم

شما رشتتون چیه؟ 

درس های واحدی شما خیلی خشک و بنیادی هستن ولی روانشناسی مردن و کاربردی متفاوت هستش و شک نکن تو کشور ...

از خوندن کتابای روانشناسی لذت میبرم خیلی دوست دارم کلللی کتاب روانشناسی بخونم اما کتابای خود دانشگاهو ن☹️

از خوندن کتابای روانشناسی لذت میبرم خیلی دوست دارم کلللی کتاب روانشناسی بخونم اما کتابای خود دانشگاه ...

شما مجبوری اینارو پاس کنی

چون هر چقدرم چار درست باشی بالاخره برای کار مشاوره باید مدرک بگیری

خودت باید حساب و کتاب کنی

دیر نیست

رشتت هم رشته ی خوبیه