2777
2789

بچه ها من الان چند سالی میشه که موهام اصلا رشد نداره شاید‌تو ۲ سال ۵ سانت به زور رشد کنه 

چیکار‌کنم به نظرتون ؟؟

ویتامین و غذا و اینا همه چی هم میخورم ولی نمیدونم چرا رشد نمیکنه

شما تجربه‌ای ندارید یهو رشد مو کلی تغییر کنه و بیشتر بشه ؟؟

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

هرویت خیلی عالیه

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

منم موهام اینجوری بود،،دادم داداشم کوتاه کرد ماشاله رشدش زیاد شده،،شاید اون گسی که موهاتو قبلا کوتاه کرده دستش سنگین بودا

فروش آنلاین محصولات آرایشی (خارجی مارک)از بهترین برندهای دنیا  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم موهام اینجوری بود،،دادم داداشم کوتاه کرد ماشاله رشدش زیاد شده،،شاید اون گسی که موهاتو قبلا کوتاه ...

تا حالا ده نفر زدن موهامو فرقی نکرده 

چی هست ؟؟

قرص عزیزم 

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
کجایین؟یه محلول دست ساز دوستم درست میکنه من تابستون سال قبل پسرانه زدم الان پایین شونه هامه..اما ریز ...

جدی میگی ؟؟ چیه محلولش؟

محلول که نه ولی قرص زینک خیلی واسه موهام تاثیر داشته

هیچ رنج و مصیبتی به شما نرسد مگر به فرمان خدا و هرکه به خدا ایمان ارد خداوند دلش را به مقام عالی رضا و تسلیم هدایت کند...❤.../ میشه لطفا با دل مهربونت واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستی اخه میگن دعای بقیه در حق ادم مستجاب میشه🌻🌈 عضو اکیپ علمی🌌💜... مدافع حجابم اگه تو این موضوع تونستی با عقلت بحث کنی خوشحال میشم تبادل نظر کنیم ولی اگه داری با تعصبات و عقده های درونیت نظر میدی متاسفم من فقط زبون ادما رو میفهمم...🌵💛 تعصب بدون تفکر میشه داعش میشه وهابیت میشه فروختن بهشت به ازای پول حواسمون باشه عقایدمون باهم فرق داره ولی قلبی که تو سینه ی هممون میزنه یکیه...🦋💙