2777
2789

@barberman سوالتون درتاپیک ایشون بپرسید

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@barberman   سوالتون درتاپیک ایشون بپرسید

ذیل تایپیکم مطرح کنید

قطار می رود ، تو می روی ، تمام ایستگاه می رود . . . و من همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام. مگر می شود تو نیایی . . ‌‌.؟
بگو

سلام خسته نباشید ببخشید ما دیروز در پارکینگ خودرو ماشینمون رو فروختیم قولنامه نوشته شد مبلغ ۱۴۸ میلیون ذکر شد و ده میلیون هم بابت ضرر زیان 

ماشین پارکینگ کرج  خواباندیم دو قبضه امروز فرد خریدار اومد گفت باید کارشناسی رنگ انجام بدم ما هم گفتیم بعد قولنامه خیلی معلوم بود کلا ه برداری هست و بعد کارشناس کلی ایراد گذاشت و گفت ماشین نود میلیون بیشتر نمی ارزه و از طرفی تمام ایراداتی که گذاشت دروغن 

الان به همسرم گفت من ضرر زیان نمیخوام ولی ماشین هم نمیدن شما باید ده میلیونی که دادم به دلال رو به من پرداخت کنین الان من شکایت کنم چیزی دستم میگیره چون به همسرم گفته شکایت کنی من هم ضرر زیان میگیرم هم پولی که به دلال دادم رو یعنی ۲۰ میلیون

ببخشید طولانی شد