2777
2789
عنوان

دوستان به همسر سابقم زنگ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 131 پست
اوه چ توقع دارن خانواده شما 😐من کم سن سال بودم هیچ عیب طاهر باطن نداشتم ..ولی شوهرم واقعا آقا س.خیل ...

ما هنوز ازدواج نکرده بچش مامان صدام میکنه و با بچشم در ارتباطم حتی خودشون خاسته ای دارن ب من میگن از بچع بخوام چون خیلی دوسم داره گوش میده 

همه چی واقعا عالیه ولی خانواده من بی منطق ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه بدبخای اینجاس وقتی میدیدم مرکفایل عاشقانه میزاره منم میزاشتم اون صد برابر بدتر اون الان بهم میگه ...

خو کاش نمیزاشتی وقتی با کسی نبودی 

من شوهرم بهم خیانت کرد صدبار دلم میخاست تلافی کنم ولی به این نتیجه رسیدم اتو دستش ندم بهتره و بزار همیشه احساس گناه کنه الانم زبون من درازه و همیشه احساس گناه داره..

توام نباید اتو میدادی که اون مقصر میشد.

تو باید از موفقیتات  عکس میزاشتی حتی الکی وانمود میکردی درس میخونی باشگاه میری از هنرات عکس میزاشتی بسوزه که بدون اون موفقتری 

ن سریع جایگزینش کردی خب شک میکنه 

الانم میخاد از زیر زبونت بکشه ببینه باکسی بودی یا هستی یان...توام بگو من  بخاطر بچم به هیچکس فک نکردم ولی تو چه راحت...

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺

مستقیم بهش نگو چون خودشو پررو میکنه 

لباس شیک بپوش و بگو و بخند بزار جذاب به نظر برسی خودش برمیگرده 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
بچه ها به نظرتون چی بگم بهش چکار کنم بفهمم دلش باهامه یا نه دوست دارم تکلیفم با خودم روشن شه

هیچ چی نگو فقط دلبری کن بزار جذبت بشه و اصلا حس نکنه که تو دوست پسر داری خودت باش ولی جذاب و با وقار

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
خو کاش نمیزاشتی وقتی با کسی نبودی  من شوهرم بهم خیانت کرد صدبار دلم میخاست تلافی کنم ولی به ای ...

متاسفانه همه کاراشو تلافی کردم اما با کسی نبودم بخدا بعد پشیمون شدم چون همون زن اقوامشون پشت سرم منم حرفیده بود اون باورش شده

اصلا روم نمیشه بخدا

بشوخی بحثو باز کن 

یا کم کم جلو برو 

ببین ته دلش چیه 

تا تولیفت با خودت روشن شه 

اگه مستقیم بگی بدتره بیشتر دوری میکنی تا تنبیهت کنه

و با دمش گردو میشکنه و صدتا شرط میزاره یا ناز میکنه حتی اگه دلش باتو باشه.

پس یجوری برنامه بشین چراغ سبز نشون بده که اون پیشنهاد بده

متاسفانه همه کاراشو تلافی کردم اما با کسی نبودم بخدا بعد پشیمون شدم چون همون زن اقوامشون پشت سرم منم ...

هیچی نگو اگه میخواست بهت میگفت همین که درتماس باشین مهربون باشی امکان داره خودش بگه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مستقیم بهش نگو چون خودشو پررو میکنه  لباس شیک بپوش و بگو و بخند بزار جذاب به نظر برسی خودش برم ...

نمیدونم آخه چند شب پیش ها دلمو به دریا زدم وبهش،گفتم دوستت دارم اونم در جواب نوشت تو راست میگی حالت تمسخر بودی منم دیگه هیجی نگفتم

بچه ها به نظرتون چی بگم بهش چکار کنم بفهمم دلش باهامه یا نه دوست دارم تکلیفم با خودم روشن شه

یه بطری آب با خودت ببر ، یه کم که صحبت کردید بعدش یه مقدار آب بخور ،بعد شروع کن به سرفه کردن   

همینطور پشت سر هم سرفه کن انگار که آب پریده تو گلوت حالت بد شده، 

ببین واکنشش چیه 

نگران میشه؟

با دستش میزنه پشتت؟کمکت میکنه؟

متاسفانه همه کاراشو تلافی کردم اما با کسی نبودم بخدا بعد پشیمون شدم چون همون زن اقوامشون پشت سرم منم ...

خو بهش بگو من از لج تو  اونکارارو میکردم وگرنه من فکرو ذکرم بچم بوده و تمام

بگو بد تو من از همه مردا متنفر شدم و نمیتونم به کسی اعتماد کنم.

اگه گلایه کرد اینارو بگو