2777
2789
عنوان

اونهایی که کرونا دارن یا داشتن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 28 پست
ینی دارم🙁🙁🙁 واییییی استرسم بیشترشد ک

نه عزیزم استرس نداشته باش اگر علائم داری و ادامه دارشد یه درصدی احتمال بده که هست به کسی دیگه ندی مایعات گرم بخور استراحت کن میگذره اصلا نگران نباش..علائمت چیه

من جمعه شب تست دادم منفی شد سه شب پیش چون علایم زیاد داشتم دوباره تست دادم مثبت شد و الان داغونم 

خودتون رو ببندید به ابمیوه طبیعی و غذاهای سبک ولی مقوی خواب کافی حواست به تب باشه اگر خدای نکرده مثبت شدی حتما روز 6 _7 برو سیتی ریه حتی اگر سرفه نداشتی حتما حتما حتما سیتی رو برو 

belfijoon هستم                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم استرس نداشته باش اگر علائم داری و ادامه دارشد یه درصدی احتمال بده که هست به کسی دیگه ندی ما ...

سردرد گرفتگی بدن گرفتگی گلو سرفه خشک گاهی ابریزش بینی گر گرفتگی

عسل ابلیموهمش میخورم🥺

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

دیشب یه تاپیکی درمورد کرونا بود یکی میگفت امارها دروغه گفتم بابا من الان خودم و خانواده همسرم همه درگیریم میگفت دروغگو پس چطور داری با گوشی تایپ میکنی🤣🤣🤣🤣🤣 کاش بیارمش اینجا ببینه ملت کرونا دارن گوشی هم استفاده میکنن

belfijoon هستم                                                                 
سردرد گرفتگی بدن گرفتگی گلو سرفه خشک گاهی ابریزش بینی گر گرفتگی عسل ابلیموهمش میخورم🥺

پس یه سری علائم داری اصلا نگران نباش استرس فقط مدت بیماری رو طولانی میکنه ممکنه سرماخوردگی باشه ولی چون تو دوران همه گیری این بیماری هستیم برای اینکه به کسی دیگه منتقل نشه باید رعایت کنیم 

پس یه سری علائم داری اصلا نگران نباش استرس فقط مدت بیماری رو طولانی میکنه ممکنه سرماخوردگی باشه ولی ...

عارع واقعا چون مامانمم مشکل ریه داره خطرناک برای

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
ان شاالله مشکلی نیست فقط یه چند روز رعایت کن    

التماس دعا واس امضام

جواب باید میمومد من بااین علائم نداشتم تازه الانم اومدم نیم ساعت پیش تست دادم منفی بود

چه علائمی داشتی عزیزم

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
چه علائمی داشتی عزیزم

توضیح دادم بتونید گلم

بله کروناست

تروخدا استرس نداشته باش  اویشن دم کن تند تند ازش بخور خیلی اب داغ بخور مایعات گرم کلا فراموش نشه سعی کن تند تند اب نمک غرغره کنی که نره تو ریه هات اصلا یه لحظه هم نباید بشینی باید پشت سرهم اینارو انجام بدی شربت دیفن هیدرامین غرغره کن برای گلو دردت اب رو اتیشه ویتامین دی خارجی و ویتامین سی خارجی بخر بخور 

قرص ناپروکسن هم برای بدن دردت بخور روزی یدونه هم ازیترو مایسین بخور 

باور کن منم گرفتم این کاررو کردم خوب شدم خداروشکر