2777
2789
عنوان

سونو غربالگری دوم گفته سقط کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 30 پست

اسی برو درباره درصد خطای بالای این سونو ها یه سرچی بکن...

من خیلی دیدم از این اشتباهات

مثلا گفته بود سرش کوچیکه بعد معلوم شده بود سرش بین بدنش بوده نتونستن اینو بفهمن...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

تهران نیستم ولی به پزشکت بگو سونو اورژانسی بنویسه چند جا برو سونو گرافی دکترها و دستگاه ها متفاوتن سریعا برای سقط تصمیم نگیر.انشالله که طوری نیست.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الوند رفتم اینو گفت. کجا خوبه دیگه که سریع وقت بده

حتما برو فریبا خودکار خیلی خوبه سونوش

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بامعذرت از استارتر،یه سوالی داشتم خانما به منم گفتن اب دور جنین کمه باید ختم بارداری بدیم؟چقد درسد خ ...

من آب دور جنینم کم بود ولی روزی 3لیتر آب خوردم جبران شد 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ببخشید تو چند هفته متوجه شدین؟میشه عددش رو بگین؟بعد گفتن مشکل از سوراخی کیسه ابه یا کلیه بچه؟

12هفته. عددش رو ننوشت فقط نوشته بود کم. توی سونو ان تی سونوگرافیه گفت کلیه و معده کار میکنه میبینم بعدم خودش بهم گفت آب زیاد بخور. دوبار هم ازم آب امد 

12هفته. عددش رو ننوشت فقط نوشته بود کم. توی سونو ان تی سونوگرافیه گفت کلیه و معده کار میکنه میبینم ب ...

والا منو خیلی ترسوندن که بچه اگه دنیام بیاد شش نداره ریه نداره، اینجا منطقه محروم و امکانات کمه موندم چکار کنن،زاهدان هر چی زنگ میزنم نوبتا پره منم تا هفته ۲۰ وقت دارم برا سونو انومالی .نمیدونم باید چکار کنم

والا منو خیلی ترسوندن که بچه اگه دنیام بیاد شش نداره ریه نداره، اینجا منطقه محروم و امکانات کمه موند ...

نه نترس گلم یه شهر نزدیک نمیتونی بری؟ حتما یه سونوگرافی خوب برو کاش تهران بودی. بسپارش به خدا الان چند هفته ای

نه نترس گلم یه شهر نزدیک نمیتونی بری؟ حتما یه سونوگرافی خوب برو کاش تهران بودی. بسپارش به خدا الان چ ...

عزیز نزدیک ترین جا بهم زاهدانه که گفتن تا اردیبهشت نوبتاشون پره،الان نوزده هفته و چهار روز

عزیز نزدیک ترین جا بهم زاهدانه که گفتن تا اردیبهشت نوبتاشون پره،الان نوزده هفته و چهار روز

خب بیایید تهران مجبوری عزیزم بخاطر بچت