2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از همون اول مهریه نمیگیرم

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
راضی هستی؟؟

ماجرا مال خیلی سال پیش هست ..مهریه ام سکه به اندازه ی سال تولدم بود.. خود ایشون هم به اندازه ی سال تولدش گل رز اضافه کرد.. ما در مراسم خواستگاری اصلا در مورد مهریه حرف نزده بودیم ..روز عقد تو محضر من بهش گفتم دوست دارم این تعداد باشه..ایشون بلافاصله قبول کرد(همین اعتماد مد نظر من بود)خانواده ی خودم حتی از این مقدار ناراضی بودند(میگفتند زیاد هست)همونجا به همسرم گفتم حتی اگه روزی ازت جدا بشم یه دونه سکه هم ازت نمی‌گیرم..و سر حرفم موندم.. ایشون هم بعد از ۲_۳سال مبلغ قابل توجهی به من پول دادند.. 

من از عملکردم راضی هستم..چون طبق تعهدم بود..اما واقعا شرایط و آدمها خیلی متفاوت هستند و نمیشه یه نسخه برای هم تجویز کرد..من بعد طلاق خیلی هم سختی افتادم از لحاظ مالی..اما باعث پیشرفت من از همه لحاظ شد🙏🌹