2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین

203 بازدید | 37 پست

دوستان واتساپ شوهرم با خطِ خودمه که تو گوشیمه.اگه الان بخوام واتساپشو تو گوشیم نصب کنم میشه؟پیامکش برای خودم میاد چون تو گوشیمه فقط میخوام بدونم میشه به واتساپش دسترسی داشته باشم یانه؟؟

پ.ن:نصیحتِ تجسس و فلان ممنوع

واتس اپ اون میپره اگه تو گوشی خودت نصب کنی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واتس اپ تو گوشى جديدم نصب كردم  ديگه گوشى قبلى بهش دسترسى نداشتم،پيام هاى قبلى رو هم نشون نميداد 

تو گوشى جديد هم نشون نميداد

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
واتس اپ اون میپره اگه تو گوشی خودت نصب کنی

😔😭امضات......چن وقتش بود؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
😔😭امضات......چن وقتش بود؟

۶ ماه باهاش شب و روزمو گذروندم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

قبلیارو میخوام نشون نمیده؟

نه عزیزم

اه بعد میفهممه بنظرت؟

آره دیگه چون واتس آپش هم میپره و تو گوشی جدیدم پیام قبلیا نمیاد از بعد نصب به بعد میاد  

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️