2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس نداشت باشیا گلم 

به تغذیت رسیدگی کن 

خدا بزرگه 

و استراحت کافی‌کن 

ان شالله خیلی زود سلامتیتو ب دست‌میاری 😍

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

برو دکتر امپولو سرم بزن

من تا عصری فکر میکردم دارم میمیرم بچم بی مادر میشه رفتم یه سرم و ۶ تا امپول زدم خدا رو شکر کمی بهتر شدم

تب و لرز و بدن درد و سر درد شدیدددددد و تهوع و سرفه داشتم

عزیزم فقط استرس و نگرانی نداشته باش

مثل سرماخوردگیه خوب میشه

فقط مایعات زیاد بخور و خودت رو تقویت کن

ان شاءالله زود خوب میشی

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

عزیزم خوب میشی نگران نباش

غذاهای آبکی و گرم بخور

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀