2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم رفته داروخونه میخواسته بکه شانه فلزی شپش دارین گفته شامپو فلزی شپش دارین اقاهه گفتی چی باز خواهرم تکرار کرده بعدش اقا رفته ی شامپو آورده گفته فقط از این نمونه داریم خواهرمم گفته نه این که شامپو فلزی شپش نیست 😂

لطفا تاپیک های ختم قرآن منو تگ کنید💙🦋💙

من یبار رفتم مغازه

پولم پونصد تومن اضاف اومد فروشنده گف بجاش ادامس بردار گفتم ن ممنون دستتون دردنکنه

یکی نبود بگه اخه اوسکل پول خودت بوده خو

اگه امضامو میبینی برام صلوات بفرس و خبرم کن ک منم برات بفرستم❤تیکر تولدمه

خونه ی خاله ی مامانم بودیم که تازه از مکه اومده بودن. داشتن آب زمزم پخش میکردن به من رسید حواسم نبود یه لیوان پر رو سر کشیدم داییم ازون ور میگفت تشنت بودا😂 آب شدم تو جمع

💗🖤 ''I'm certified ''BLIИK

من یبار کلاس اول بودم فامیلی معلممون خانم قندی بود ، بعد بابام به شوخی میگفت خانم قندی اسبتو کجا میبندی ، منم یروز سر کلاس در گوش معللمون گفتم خانم قندی بابام میگه اسبتو کجا میبندی ، بعد از چند روز معلمم مامانمو مدرسه خواست😁

ظهر جمعه از دو جا خیت و ضایع شدم 

شوهرم ۲۰۷ داره بعد امروز ماشینشو داده بود کسی و پیکان بار گرفته بود ،باهاش رفتیم بیرون از بخت بدم یه ۲۰۷  جلوی پیکانه بود شوهرمو ندیدم سوار بشه منم  رفتم در ماشین جلویی رو باز کردم سوار شدم 

دیدم بله گند زدم گند 😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

من ماه هشتم بارداری بودم پزشکم بخاطر تپش قلبم گفت باید نوار قلب بگیری

منم وقتی رفتم رو تخت خوابیدم برای نوار، خانومی که قرار بود نوار رو بگیره گفت اماده شو تا بیام منم طبق عادت همیشگی که پیش پزشکم میرفتم شلوارمو از روی شکم کشیدم پایین و منتظر شدم تا بیاد

وقتی اومد چنان چشماش درشت شد گفت چی کار میکنی خانوم منم با یه قیافه ی حق به جانبی که معنی حرفتو متوجه نشدم نگاهش کردم 

همسرمم اومد داخل اتاق تا منو دید با پرستار دوتایی بلند بلند خندیدن 

منم متعجب نگاهشون میکردم ، بعد همسرم اشاره به شکمم کرد که چرا انداختی بیرون 

منم تازه یادم اومد که چی کردم خودمم تا جایی که میشد باهاشون خندیدم 😂😂😂😂

)من چندین بار برای نوار قلب و اکو رفته بودم قبلا )

ما ملت امام حسینیم💚💚

یه بار هم روزه مستحبی گرفته بودم داییم اینا اومده بودن خونمون فقط هم مامانم میدونست روزه دارم صبح داییم اینا اومدن سفره انداخت بابام صبونه بخوریم دسته جمعی منم حواسم نبود تا خرخره خوردم مامانم از راه رسید گفت تو که روزه بودی😐

قیافه من😬🤫

قیافه مامانم😌

قیافه مهمونا🤪🤣😂

بوس سوم😕 مطمئنم واسه هر کسی پیش اومده  طرف بوس دوم و گرفت میره سومی می مونه تو هوا🤭🤭🤭

من رفتم برای بوس سوم با بابام دیگه نیومد گفت برو دیگه پررو میشی 😐😂😂

💗🖤 ''I'm certified ''BLIИK

یبارم دخترم کوچیک میگف رفتم مغازه ی نوشابه برداشتم

فروشنده ی پلاستیک برداشت ی چشمک زد(منظورش این بود ک نوشابه رو بده بزارم توپلاستیک)

بعد دخترم فک کرده منظورش اینه ک بهم دس بده بهش دست داد

اگه امضامو میبینی برام صلوات بفرس و خبرم کن ک منم برات بفرستم❤تیکر تولدمه