2777
2789
یه بارم نامزد بودم،سالگرد پدرشوهرم بود روضه گرفته بودن  خونه خواهرشوهرم بودیم گفتن شما برو گلا ...

😂😂😂😂

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

دبیرستانی بودم با مامانم اینها رفتیم دبی رفتیم تو یه فروشگاه بعد احساس کردم همش یه پسره به من نگاه میکنه بعد هر جا میرم میاد دنبالم یه یه نیم نکاهی بهش کردم قیافه اش بامزه بود عرب بود چند تا چیه عربی گفت من نفهمیدم هول شده بودم همه چی رو قاتی گفتم همش میگفتم نو  لا نعم فقط اینو فهمیدم گفت اهلا وسهلا منم جواب دادم بعد با دستش اشاره کرد به تلفن رو یه کاغذ نوشت اومد گذاشت روی قفسه منم انگار که میخوام دزدی کنم با دستپاچگی شماره رو برداشتم بعد بهم اوکی  بعد رفتم طبقه دوم فروشگاه دیدم خاک عالم دوربین داره من نمیدونم چرا یدفعه هول شدم زد به سرم شماره ریز ریز کردم انداختم تو سطل خیلی ترسیده بودم قلبم داشت از جاش کنده میشد وای همش افسوس میخورم چرا شماره رو پاره کردم لگد زدم به بخت خودم هیف واقعا هیف 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار توی جمع خیلی شلوغ این اتفاق افتاد فورا محلو ترک کردم خخخخ 

وای من که تو بوس سوم گیج شدم سه چهار باری سرم و بردم جلو آوردم عقب آخرم طرف رفت😅😅😅 

کائنات همه چیزرا به مابرمیگردانند💫برای هم خوبی آرزوکنیم💜

یه روزم قرار بود با عشقم بریم بیرون ما مستاجرشون بودیم اونها طبقه پایین ما بالا بودیم بهم گفت وقتی گفتم بیا پایین یواش بیا پایین کسی نفهمه گفتم باشه بهم گفت بیا منم سریع اومدم بیدون از خونه در کیفمو نبسته بود خاک عالم یدفعه کیفم از دستم افتاد پایین هر چی بود نبود از داخل بود پرت شد بیرون گوشیمم تو کیفم بود رفت بود رو فیلمبرداری صدای افتادن کیف فیلم گرفته بود بعد عشقم اومد بهم گفت این یواش اومدنت بود همه فهمیدن گفتم خوب چیکار کنم کیفم از دستم افتاد بعد فیلم صدای افتادن کیفمو نشونش دادم فقط تا یکساعت داشت میخندید خیلی خنده دار بود هنوز فیلم رو دارم وقتی نگاش میکنم کلی میخندم آخه یادش بخیر

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏