2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی عزیزم بسلامتی بگذرونی این دوران رو ؛چند هفته و چند روزته ؟

راستش نمیدونم گلم

امروز هم مجدد بتا دادم شده بود ۱۲۰۸/۱۸

آخرین پریودم ۱۹ اسفند بوده و دوره هام ۲۴ روزه هست

دیگه نمیدونم چند وقتمه

راستش نمیدونم گلم امروز هم مجدد بتا دادم شده بود ۱۲۰۸/۱۸ آخرین پریودم ۱۹ اسفند بوده و دوره هام ۲۴ ...

بسلامتی عزیزم منم آخرین پریودم ۲۰اسفند بود نی نی هامون همسنن؛سونو کی قرار بری؟

بسلامتی عزیزم منم آخرین پریودم ۲۰اسفند بود نی نی هامون همسنن؛سونو کی قرار بری؟

آخی عزیزم🤩😍🤩

من رفتم دکتر گفت برو ۴ هفته دیگه بیا خیلی زود اومدی حالا میخوام سه هفته دیگه برم دکتر ببینم چی میگه دکترم

شما چند وقت هستید؟

کی میرید سونو؟

دوره هاتون چند روزه بوده گلم؟

آخی عزیزم🤩😍🤩 من رفتم دکتر گفت برو ۴ هفته دیگه بیا خیلی زود اومدی حالا میخوام سه هفته دیگه برم دک ...

من بتام سه روز مونده به موعد ۵۵بود و دکترم گفت زود فهمیدی اما بالای ۲۵مثبته گفت ۲۸فروردین بیا سونو وضعیتتو ببینم ؛من ماه هفت اقدام بودم عزیزم که خدا رو شکر این ماه باردار شدم ؛امروز من ۴هفته و سه روزم بود تو یه روز از من بیشتری

من بتام سه روز مونده به موعد ۵۵بود و دکترم گفت زود فهمیدی اما بالای ۲۵مثبته گفت ۲۸فروردین بیا سونو و ...

چه جالب من هم ۸ ماه بود ازدواج کردم و از اول بچه میخواستم و این ماه که میشه ماه ۸ ام خداروشکر جواب گرفتم

چه جالب من هم ۸ ماه بود ازدواج کردم و از اول بچه میخواستم و این ماه که میشه ماه ۸ ام خداروشکر جواب گ ...

بسلامتی عزیزدلم من ۵سال ازدواج کردم ۳۵سالمه اما دقیقا هفت ماه بود اقدام داشتم

آخی عزیزم🤩😍🤩 من رفتم دکتر گفت برو ۴ هفته دیگه بیا خیلی زود اومدی حالا میخوام سه هفته دیگه برم دک ...

سلام میشه برای منم دعا کنی باردار بشم 

سه ساله منتظرم شوهرم خیلی بچه میخاد 

بحق امشب امام حسن کریم اهل بیت به همه منتظران عیدی بده

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
سلام میشه برای منم دعا کنی باردار بشم  سه ساله منتظرم شوهرم خیلی بچه میخاد  بحق امشب اما ...

حتما برات دعا میکنم عزیزم انشالله بزودی خبر بارداریتو بهمون میدی